Kobolds and Catacombs: Megérkezett a következő adag kártya

Kobolds and Catacombs: Megérkezett a következő adag kártya

Ma este Brian Kibler és Peter Whalen élő adásban fedett fel néhány új kártyát a KnC kiegészítőből, amelyektől leesett az állunk.

Még nem telt el két hét, mióta a BlizzCon keretein belül Ben Brode és a Hearthstone fejlesztő csapata mutatott nekünk pár nagyon érdekes kártyát. Ma este pedig a hivatalos Hearthstone csatornán a népszerű streamer, Brian Kibler és a játék egyik fejlesztője, Peter Whalen hozta el nekünk a következő adagot. Annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon érdekes napoknak nézünk elébe, de lássuk miről is van szó:

Feral Gibberer

1 mana 1/1 lap, ez így magában nem túl erős, de hogy minden esetben, amikor arcra mennek, akkor jön belőlük még egy ugyanolyan, már nagyon érdekes. Egy Token pakliban bőven lehet helye.

Sudden Betrayal

Egy Rogue Secret? Hogy, mi...?! És Whalen alapján nem ez lesz az egyetlen Rogue Secret! Maga a kártya rendben van, de egyelőre el sem tudom képzelni, hogy milyen pakliba illik majd bele.

Cheat Death

És már itt is a következő Rogue Secret, a Cheat Death nagyjából olyan, mintha egybe gyúrnánk egy Getaway Kodo és egy Shadowstep lapot. Még mindig nem tudom, hova lehet jó, de nagyon érdekesen hangzik.

Duskbreaker

Ha van sárkány a kezünkben, ez a lap Battlecry képességgel kioszt három sebzést az egész játéktérre. Ez egy nagyszerű megoldás lehet a korai agresszió ellen. Az tuti, hogy a Dragon Priest kap egy nagyon jó lapot.

The Runespear

És íme a következő legendary fegyver, amelyet ezúttal a Shaman kapja. A Runespear elsőre kicsit gyengének tűnik, hiszen 3/3 nem túl jó 8 manáért. Az RNG alapú varázslatok, mikor a kártya üt egyet, nagyon érdekes és erős is lehet, hiszen nagyon sok olyan Shaman spell van, amit nem kell célozni, mint a Devolve vagy a Lightning Storm. De attól tartok, hogy egy kicsit lassú, arra nehéz feltenni mindent, hogy jó varázslatot húzunk ki a kalapból.

Branching Paths

Egy Druid lap, ahol a három lehetséges kimenetel közül lehet választani: - húzunk egy lapot, - +1 attack minden lenn lévő lapunknak, +6 armor. A csavar viszont ott jön, hogy kétszer lehet választani, -és lehet ugyanazt választani kétszer. Kicsit megint azt érzem, hogy lassú a lap, de mivel mindig a szituációhoz lehet alakítani, ezért még nagyon jó is lehet.

Level Up!

+2/+2 és Taunt a Silver Hand Recruit-oknak. Gyakorlatilag egy Quartermaster mechanika, de most ez varázslatként jelenik meg. Standarban nagyon nem látom a helyét, viszont Wildban ahol a Recruit Pala Tier 1 tuti, hogy ott lesz a legjobbak között.

Lesser Mithril Spellstone

Kijátszáskor idéz egy 5/5-ös gólemet, második szinten kettőt, harmadik szinten pedig hármat. Persze ezt is lehet fejleszteni, mégpedig ezt is kétszer, a fejlesztési feltétel, hogy fel kell pakolni egy fegyvert. Ez számomra megint egy kicsit lassú, mondjuk a nyers statok nagyon jók már a második szinttől, de ezt még nem látom, hogy hova mehetne. Ehhez még kell más olyan lap is, ami a Control Warrior archetípust erősíti.

Kathrena Winterwisp

Aki pedig Control Hunter lapot várt, annak nem kell csalódnia. Kathrena a Hunter Legendary tarsolyában nagy értékek lapulnak, de csak akkor, ha nagy Beast lapokat tud kihúzni a pakliból. Egy olyan deckben, ahol Allycat meg Fiery Bat-ek vannak, ott nem olyan erős. Meglátjuk, hogy sikerül-e összerakni azt a nagy Huntert!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!