Ennyire jól sikerült a felkészülés a GameAgents-nek a WESG-re?

Ennyire jól sikerült a felkészülés a GameAgents-nek a WESG-re?

Ezúttal a bolgár Windigot verték meg FLASH-ék.

Mivel a magyar GameAgents csapatának sikerült a kvalifikáció a csütörtökön kezdődő WESG európai és CIS döntőre, ezért hamarosan indulnak Barcelonába, hogy megmutassák, mit is tudnak valójában. A csoportjukban megkapták az EnVyUs-t, a VP-t, Oroszországot és Belgiumot. A felkészülést egy újabb csere árnyalta, Barcode helyére ZEN érkezett, akivel nagyon úgy tűnik, hogy megtalálták a közös hangot és a felkészülésük is eredményesnek néz ki - legalábbis kívülről.

WESG: A legnehezebb csoportba sorsolták a GameAgents-et

Kiderült a WESG 2017 EU & CIS kvalifikációjának csoportbeosztása; nem lesz egyszerű dolga a GameAgents-nek.

Ma ugyanis az X-BET.co Invitational nevű kupán a bolgár Windigo (ex-Outlaws) csapatával mérhették össze a tudásokat. A bolgár ötös az utóbbi időben egész jól játszik: ott voltak az európai Minoron, ahol végül 7-8. helyen végeztek és a Minor nyílt kvalifikáción is ők ütötték ki a GA-t.

Eljött tehát a revans ideje, ami meg is történt. Az első pályán, Infernon egyértelműen a Windigo dominált, ezt bizonyítja a 12:3-mas, majd 16:3-mas eredmény is. Szerencsére Trainre nem feltett kezekkel érkeztek, így FLEAV csodálatos játékával ők is viszonylag simán, 16:7-re nyertek, ezzel pedig a döntő pályára mehettek. Trainről fontos kiemelni Fodor "FLEAV" Leventét, 31 kill mellé mindössze 7 halált gyűjtött össze, 2.16-os értékeléssel pedig húzta a csapatát. 

Cache is egy újabb sima GameAgents győzelemnek nézett ki, hiszen terror oldalon messze ők voltak a jobbak, ezt a számok is alátámasztják, hiszen 12:3-mal repültek a CT oldalra. CT-ként a két bombarakás ellenére is elhozták a pisztolykört, majd a bolgárok is rákapcsoltak, ezzel pedig erősen feljöttek 14:9-ig. Itt aztán összejött a befejezés FLASHéknek, így 2:1-el kiejtették a bubble-féle csapatot.

Mivel Cache-en a vége fele félbeszakadt a meccs ismeretlen okok miatt, ezért annak a pályának a statisztikái nincsenek összesítve a fenti táblázatba.

A kérdés már csak az, hogy ez a jó eredmény a GA eredményes felkészülésének volt köszönhető, vagy annak, hogy nem vették teljesen komolyra a meccset a bolgárok? Ti mire számítotok a WESG régiós döntőn a magyar csapattól?

Kép és borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!