A lövész, akin az új rúnák sem tudtak segíteni

A lövész, akin az új rúnák sem tudtak segíteni

Az új rúnák számos hőst megerősítettek, köztük rengeteg lövészt, -kivéve ezt az egyet.

Az új rúnáknak a közösség nagyobb része örül, -főleg a lövészek, akiknél a legtöbb esetben segítettek az új rúnák.

Sivir azonban frissítések óta nem találja a helyét. Nem hozzák el a profik, nem választják versenyeken, de még a magasabb divíziókban sem használják a játékosok.

Több statisztikai oldalt és játékbeli tapasztalatot is figyelembe vettünk az elemzés során, többek között olyan oldalakat mint az op.gg és a champion.gg melyek statisztikai mutatóin egyaránt látható, hogy Sivir se nem népszerű, se nem jó.

Nézzük először az op.gg statisztikáit: Sivir győzelmi- és népszerűségi aránya a 7.18-as frissítés óta most a legrosszabb. Jelenleg 47.98%-on áll a győzelmi mutatója, ami még az új rúnákat megelőzően is legalább az 50%-ot elérte a 7.21 során. A népszerűségi aránya 2.86%, ami a 7.18 során még több, mint 5% volt!opggA champion.gg statisztikán is tisztán látható a sikertelenség és népszerűtlenség aránya. A győzelmi arány 49.59% és a népszerűségi mutató 2.62%-on áll.championgg

Mindenesetre nem tudunk arról, hogy a 7.23 során bármi változna a lövéssszel kapcsolatban, de reméljük, hogy ez előbb utóbb fel fog tűnni a fejlesztőknek is.

Saját véleményem a helyzetről pedig az, hogy nem lenne szabad egy hősnek ennyire kiesnie az adott frissítésekből. Ugyanis itt már nem csak egy frissítés óta nem megy a szekér, ha róla van szó, hanem már legalább az elmúlt 5 frissítés óta nem klappol valami. A mobilitásával úgy gondolom, hogy nincs probléma, a karakterből kizárólag a játék elején és a közepén hiányzik a sebzés.

Az új rúnák nem keveset segítettek a lövészek többségén, jelenleg ugyebár a legerősebb a Kleptomancy-s Ezreal az elmondások alapján.

League of Klepto Ezreal: ezt az időt is megértük, amikor Ezreal a legsikeresebb karakter

Aioween | 17/11/16 12:57Tegnap írtunk már arról, hogy mennyivel erősebb a Kleptomancy rúna, mint azt sokan gondolnák. Ennek legjobb kihasználója jelenleg Ezreal, aki leelőzött mindenkit a mezőnyben. Tegnap már ecseteltük, mitől is annyira erős a Kleptomancy rúna, ami azon felül, hogy rengeteg aranyat és véletlenszerű tárgyakat generál, még a támadási hatótávunkat is növeli.

Továbbra is hatalmas erő rejlik Twitch-ben és Kog'Maw-ban is, sőt, Miss Fortune esetében a 7.21-es frissítés óta 4.82%-ot nőtt a népszerűségi aránya és emellett a győzelmi aránya is 51.86%-ról 54.52%-ra nőtt!

Nektek hiányzik Sivir a játékból?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!