Mini-összefoglaló: rúnák és hősök a 7.23 során

Mini-összefoglaló: rúnák és hősök a 7.23 során

Holnap érkezik a 7.23-as frissítés; -nézzük a fontosabb elemeit.

A megszokott szerdai frissítések helyett a 7.23 holnap (tehát kedden) érkezik.

A 7.22 alatt folyamatosan igyekeztünk beszámolni arról, hogy milyen újítások várhatóak a 7.23-as frissítés során. Érkezik az új hős: Zoé, és mellette újdonságként érkeznek a Projekt család legújabb hőskinézetei, melyeket Jhin, Vayne és Vi kap.

Igaznak tűntek a pletykák; itt vannak az új PROJECT skinek

Korábban láttunk egy videót már új PROJECT kinézetek érkezéséről, viszont most itt vannak a spotlight videók is.

Ezen felül érkeznek még All-Star bannerek az Idézők Szurdokára, az életerő mutatónk is változik, Aatrox kap egy kis történet frissítést és persze érkezik az a felület ahol végre külső oldalak vagy applikációk nélkül megtudjuk pontosan nézni, hogy hány darab hőskinézettel rendelkezünk! Tudunk szűrni azon belül típusra és számos változóra egyaránt.

Érkezik még egy fontos dolog a holnapi frissítés során, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni: az új játékmód. Ez nem csak a projekt témát veszi fel, de ennek megfelelően a Projekt: Hunters névnek megfelelően alakították a játékmódot, a pontszerzést és a választható hősök kínálatát is. A részletes beszámolót az új játékmódról lentebb olvashatjátok.

Új 3v3 alapú, projekt témájú játékmód érkezik

Aioween,Huzsi | 17/11/07 10:35 Az új játékmódban visszatérünk a pvp játékmódhoz, miszerint más játékosokkal játszunk más játékosok ellen. A legutóbbi külön figyelmet kapott játékmód ugyebár az Invázió nevű esemény volt, ahol csapattársainkkal karöltve botok ellen harcoltunk. Ez hatalmas sikert könyvelhetett el magának, most azonban valami újjal próbálkoznak a fejlesztők.

Végezetül pedig érkeznek a hősöket és rúnákat érintő változtatások, erről szeretnénk most részletesebben beszélni. Nézzük először a hősöket.

Lux alap fizikai sebzésének az értéke 53.544-ről 53.54-re módosult. Nem tudom kit zavart az a plusz 0.04 század, de máris magabiztosabban játszok majd Lux ellen. Az életerő regenerációjának az értéke 1.0848-ról 1.08-ra csökkent. Szintén nem nagy változtatás.

Rammus a kis teknőc páncélja túl erősnek bizonyult az új rúnákkal kombinálva, így a páncéljának az értéke 40-ről 36-ra csökkent.

Taliyah az a hős, akiről már a mikropatch során is beszéltünk -történetesen, hogy fókuszban van a fejlesztőknél- ugyanis szeretnék, ha újra erős és népszerű karakter lenne. A mikropatch éjjelén nem alkalmaztak nála azonnali frissítést, ugyanis az új rúnákkal még idő kellett, hogy mérlegeljék a helyzetet, most azonban döntés született. Taliyah életerő növekedésének az értéke 87-ről 90-re nőtt, és a páncél növekedése is 3-ról 3.5-re lett.

A tárgyakra áttérve a Hextech Gunblade az első és egyetlen, amin változtatást eszközöltek. Az egyedi aktívja sebzési értékét változtatták 175-250-ről 175-253-ra. Szintén nem egy nagy módosítás az a 3 sebzés, főleg a játék vége felé, persze ehhez jön még +30% az ability power alapján, de akkor is kis értékekről beszélünk.hextechAztán itt van a Felfrissítés rúna az Elszántság rúnaág alól. Itt ugyan tényleges játékbeli változtatás nincs, kizárólag pontosítás. Ugyebár jelenleg úgy szól, hogy a gyógyítások és a pajzsok 5%-kal erősebbek. Ez így igaz, de kizárólag az általunk kreált gyógyítások és pajzsok! Sok játékosnál ez félreértést okozott, ezért a leírás fog frissülni ennek megfelelően.felfriA következő rúna melyről már korábban is beszámoltunk, hogy változtatásra kerül, az Aery megidézése, mely a Boszorkányság rúnaág alatt található. Való igaz, picit erős a rúna a jelenlegi állapotában, így a sebzését 20-60 értékről csökkentették 15-40 értékre.aerymegA Ragadozó rúna is változik, túl gyengének találják a fejlesztők, ez az Uralom rúnaág alatt van. Itt a sebzés értéke 60-140-ről változik 60-180-ra és a töltési idő 180-120 másodpercről 150-100 másodpercre csökken. Kíváncsian várjuk, mennyire fogja felbolygatni a játékmenetet.ragadAz utolsó rúna ami változik pedig a Szellemporo. Szintén az Uralom rúnaág alatt található, azonban itt is csak a leírás kerül frissítésre, a pontosítás céljából. Jelenleg a részletes leírásban úgy van, hogy akkor szakad meg az interakció ha harcba lépünk egy hőssel, ami így nem teljesen igaz. Bármilyen sebzés éri a karakterünket, az interakció megszakad. Ezáltal frissítik a leírást és javítják, ennek megfelelően.szellemporo

Van olyan rúna vagy hős akin változtatnátok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!