Micsoda boostot kapott egy kártya, miután tulajdonosa remekelt a szezonban!

Micsoda boostot kapott egy kártya, miután tulajdonosa remekelt a szezonban!

Sean Maguire remek szezonja durván sokat ért még a FIFA18-ban is.

A 26 gól és 10 assziszt a Cork Cityből (ír első osztály) egészen az angol Championshipbe, pontosabban a Preston North Endhez repítette emberünket. A teljesítménye továbbra is szárnyalt, és a gólok sem maradtak el. 4 találat és néhány kulcspassz mellett mérkőzés legjobbja címet is kapott már.

A Preston fanok –bár úgy érezték meglopták őket– nem lepődtek meg, mikor az angol fiatalember az ír válogatottban debütált a világbajnoki selejtezőben Moldova ellen. Egy szerencsétlenség mozdulat miatt edzés közben térdszalagszakadást szenvedett, és a felfelé ívelő karrierje hirtelen megállni látszott. Már csak 2018-ban fog újra pályára lépni, viszont jó látni, hogy az idei évben mutatott kiemelkedő formájáért elismerték.

Először is, korábbi csapattársaival ünnepelhetett, miután bajnok lett a Cork City, majd a kupa megnyerésével duplázott az együttes. Őt nevezte meg a PFA az év legjobb játékosának Írországban. A ceremóniát és az ünnepséget Dublinban rendezték, ahol ő is részt vett természetesen.

Partnerével, Claudia Rose Long-al együtt érkezett a gálára. Merevítőt viselt, hiszen még mindig lábadozik a sérüléséből. Emiatt egyébként a Dánia elleni pótselejtezőn sem léphetett pályára. Ennyit hősünk magánéletéről, mert ami jelen esetben lényegesebb, hogy az EA szereti megtisztelni, ha a labdarúgók remek formában vannak:

A kártya értéke –az in-form lap a következő héten elérhető lesz– összesen 20-al nőtt, 62-ről 82-re. Nem semmi.

A sebessége brutális lett: 93. Most már vetekszik Raheem Sterling, Sadió Mané és Mo Salah gyorsaságával, és csak kevéssel marad el Aubameyangtól! Egyébként ezen az estén a Cork edzője, John Caulfield kapta az "év edzőjének" járó elismerést.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!