Most ingyen kipróbálhatod a Battlefield 1 kiegészítőit!

Most ingyen kipróbálhatod a Battlefield 1 kiegészítőit!

Ideje bemelegíteni a Turning Tides előtt. 

Mostanság igazán jó Battlefield 1 rajongónak lenni, hiszen az elmúlt időszakban olyan finomságokkal kedveskedtek nekünk a játék készítői, mint a méretes októberi frissítés, az ingyenes DLC-s map, illetve rengeteg újdonságot is zsúfoltak a hamarosan érkező következő kiegészítőjükbe, a Turning Tides-ba. A legújabb DLC-re való felkészülésként most időszakosan ingyenessé tették a két legutóbbi kiegészítőt, a They Shall Not Pass-t és az In the Name of the Tsar-t, amit így minden Battlefield 1 játékos kipróbálhat. 

A francia és az orosz történéseket előtérbe állító DLC-ket első körben egészen december 4-ig nyüstölhetitek, viszont ezután is lesz egy ingyenes trial időszak méghozzá december 8. és 10. között. Ez pont elegendő idő arra, hogy mindenki eldönthesse, érdemes-e megvásárolnia őket.

Ha ránk hallgattok, akkor jártok a legjobban, ha a Battlefield 1 Season Pass-t veszitek meg, ami jelenleg 15 eurót kóstál, viszont cserébe mind a négy kiegészítő a tiétek lesz és kaptok még egy raklapnyi lootboxot is, amik rengeteg legendary itemet rejtenek. Ráadásul nem kell már sokat várni a tengeri ütközetekre fókuszáló Turning Tides DLC-re sem, ugyanis december 11-én már mindenki számára elérhető lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!