Gólzáporos mérkőzések a HPCL 2. fordulójában

Gólzáporos mérkőzések a HPCL 2. fordulójában

Két kivételével az összes mérkőzést lejátszották a Magyar FIFA18 Bajnokság 2. fordulójából.

Egy igazán gólzáporos hétvégén vagyunk túl, két 1-0-ás végeredmény mellett mindegyik találkozón legalább 2 gól született, de általában ezt jócskán meghaladták a csapatok.

A New Hungary a másik nagy esélyes, a Kabbe A Passzt ellen lépett pályára, és a hazai döntetlent követően kitömték ellenfelüket, melyből Karika egymaga ötöt vállalt. Az MTK Budapestnek nem okozott gondott az AS Koma legyőzése, hazai pályán, és idegenben is megszórták őket. Az élboly harmadik tagja sem szakadt le, annak ellenére sem, hogy az ő egyik meccsüket elhalasztották. Az 1860 Kisfröccs együttese egy fergeteges iramú, gólzáporos találkozón otthon tartotta a három pontot, miután 9 gól is esett az első mérkőzésen, és az utolsó percben jött a győztes találat. 4 meccset követően még három csapat rendelkezik 3-0-1-es statisztikával, ez pedig nagyon szorossá teszi az elkövetkezendő heteket, ha képesek tartani a formájukat a gárdák.

Eredmények a 2. fordulóból:

*A Hungary Eleven - 1860 Kisfröccs szombatra elhalasztva

A tabella jelenlegi állása:

A másodosztályban a DVSC belehúzott, otthon 10-et, idegenben pedig hetet lőttek a Magyarok Nyilainak. Ezenkívül a DVTK is hozta a kötelezőt idegenben, a Sopron Youngs ellen nyertek, a Puskás eSport-nak viszont nehéz dolga volt, a Reál Lejendász kőkemény ellenfélnek bizonyult, el is hoztak egy pontot tőlük.

A 2. forduló eredményei:

A tabella jelenlegi állása:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!