Az EU szerver abszolút No. 1 játékosa

Az EU szerver abszolút No. 1 játékosa

Ha te vagy a legjobb, akkor ne lepődj meg azon, ha a WG hozzád vág ajándékba néhány CW jutalom tankot!

A SirFoch botrányt követően a Wargaming új arcokat keresett a Community Contributor programjához, majd rá is akadtak skill4ltu-ra, akiről azt kell tudni, hogy kimaxolta a játék random részét azzal, hogy az EU szerveren szinte az összes tankra (328) megszerezte a harmadik kiválóságjelet, így kihívás hiányában mostanában már az orosz szerveren játszik, ahol egészen a bűvös 100%-os határig viszi fel a tankokon a gun markot.

November 28-ától azonban egy nagyon egyedi kihívásba kezdett, aminek a lényege, hogy a Wargaming jóvoltából 30 napra megkapta a T95E6, a 121B és a VK72.01 (K) harckocsikat – ugyanis már csak ezekre nem sikerült megszereznie a kiválóság jeleket –, hogy felgyorsítsák a procedúrát, és valóban az összes tankra meglegyen neki a 3. gun mark.

Szurkolj és nyerj!

November 28-ától december 19-éig minden héten hétfőtől szombatig 10:00 - 13:00 és 17:00 - 23:00 óra között élőben követhetitek figyelemmel a kiválóságjelek utáni hajszát, ami alatt értékes nyeremények (prémium napok, prémium tankok és személyes tartalékok) találnak majd gazdára.

Promóció a legfölsőbb szinteken

Amikor SirFoch kilépett a Community Contributor programból, akkor mindenki temette a Wargaming-et, de úgy tűnik, hogy ebből is sikerült győztesen kijönnie a cégnek, hiszen a megüresedett helyre egy profi, száz százalékban pozitív és szórakoztató streamer érkezett, aki már most nézettségi rekordokat döntöget.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.