Újabb HD térképek érkeztek a szupertesztre

Újabb HD térképek érkeztek a szupertesztre

Videón a módosított Steppes, valamint két teljesen új HD pálya is.

Steppes kisebb módosításokon esett át, de végre megkaptuk Ruinberg és Fisherman's Bay HD verzióját is, amiket az alábbi videókon meg is tekinthettek.

Steppes

Javítottak a pálya kiegyensúlyozottságán, illetve több fedezéket helyeztek el a pályán, hogy könnyebbé tegyék a megkerülő manővereket.

Ruinberg

Ezt a HD térképet most láthatjuk először. A vizuális változásokon felül a térképen némi egyensúlyozást is végrehajtottak. Az északi csapatnak nagyobb esélye volt a jobb pozíciók elfoglalására, és ezáltal a győzelemre is, ezért a térkép déli részein (G1, F7, E6) változtatások lettek eszközölve.

Fisherman's Bay

Még egy nagyszerű térkép, mely át lett dolgozva HD-ba és ezáltal sok újítást is kapott. A középső falut átdolgozták, hogy játszhatóbbá tegyék ezt a részt, illetve azáltal a bal oldali flankelő sávot is mindkét csapat számára. A bal oldal kapott még további fedezékeket, a középső rész pedig nyitottabbá vált, a könnyű tankok nagy örömére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.