Decemberi meglepetések Battlefield 1 rajongóknak

A DICE csapata nem aprózza el az ünnepi szezont. 

Jó hírünk van a Battlefield 1 rajongóinak, hiszen ez a december igencsak izgalmas lesz: december 11-én érkezik a játék legújabb kiegészítője, a Turning Tides, időszakosan ingyenesen kipróbálhatóvá tették a korábbi DLC-ket, most pedig bejelentették, hogy további meglepetésekkel kedveskednek az ünnepi szezon alkalmából. 

Minden, amit tudnod kell a Battlefield 1: Turning Tides-ról

Most közelebbről is megismerheted a Battlefield 1 következő kiegészítőjét.

Így különböző ingyenes cuccokat és bónuszokat egyaránt bezsebelhetünk, amikhez csak annyi kell, hogy december 31-ig minél több alkalommal jelentkezzünk be a játékba. Hétfőnként és csütörtökönként belogolásonként 250 ingyen scrapet kapunk, illetve a Scrap Store-ba kellemes Holiday Battlepackok és egyéb tárgyak is érkeztek. 

Keddenként
 elérhetővé válnak a Holiday Battlepack küldetések, amik teljesítéséért Superior Battlepackokat kaphattok. Szerdánként pedig csak be kell jelentkeznetek a játékba, és máris tietek egy Battlepack. És ha mindez még nem lenne elég, akkor péntekenként különleges ajándékokban lehet részetek, illetve szombaton és vasárnap dupla XP-szerzési lehetőségekkel turbózhatjátok fel a szintezést. 

A DICE munkatársai a karácsonyról sem feledkeznek meg, ezért december 25-én egy extra ünnepi ajándékot adnak mindenkinek egy Superior Battlepack személyében.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!