Új applikációval jelentkezett a Riot Games, HD hátterek és screensaverek!

Szeretted volna a kedvenc hőseidet látni a képernyődön, de lusta voltál keresni? Nem baj, a Riot kiadott egy programot, amiben rengeteg HD minőségű hátteret és screensavert találsz egy helyen!

A League of Legends-et rengetegen szeretik a játékon belül, és persze kívül is. Ezért hordunk LoL-os pólót, vagy szerzünk LoL-os lootokat, stresszlabdát, kulcstartót, szobrokat, stb. Sokan még a számítógépen is szeretik jelezni ezt mondjuk egy jó háttérképpel, vagy épp screensaverrel (–használ még valaki ilyet?–), hogy hova tartoznak.

Hamarosan telefonszámunkkal is erősíthetjük a LoL fiókunk védelmét

A jól bevált biztonsági lépés már a PBE szerveren van.

Köszönhetően a Riot Games-nek, ma megjelent egy program a hivatalos oldalon, ami elég sok háttérképet és képernyőkímélőt, sőt animált háttereket is tartalmaz. Ráadásul a választék sem semmi, hiszen több száz alkotás közül lehet válogatni. Nem muszáj feltétlen a játékot szeressük, az is elég, ha csak az e-sport része érdekel, hiszen erre is van egy külön rész, ahol a kedvenc csapatainkat találhatjuk meg. Ha ez nem lenne elég, a League of Legends világát is bemutatja a program, tehát különféle tájképeket is találhatunk Runeterra jellegzetes részeiről, legyen az Noxus, vagy akár Demacia.

Korábban már volt egy ilyen próbálkozása a Riot-nak, de nem igazán foglalkoztak vele, és frissítve sem volt, -egészen eddig. Ez az új verzió azonban nagyon vaskos tartalomfrissítést kapott, rengeteg splasharttal, amiket innentől kezdve patch-enként frissítenek majd, tehát ha valami új jelenik meg, amit szeretünk, arról sem kell lemondanunk. 

Ami a legjobb az egészben, hogy nem kell folyamatosan fusson a program ahhoz, hogy a háttér vagy a kímélő megmaradjon, ez jó hír lehet azoknak, akiknek gyengébb gépük van és félnek, hogy fölösleges erőforrást zabálna. Egyszerűen elindítjuk, beállítjuk amit kell, véglegesítjük a választást, és készen is vagyunk.

Ráadásul le is tudjuk menteni a háttérképeket, ha esetleg egy fix számút szeretnénk használni és külön mappába tenni, hogy onnan pörögjenek egymást után. A képernyőkímélő egyébként most már csak díszítő elem, de anno tényleg az volt a feladata, hogy védje a monitorokat. A régi katód sugárcsöves monitorok (CRT; tudjátok azok, amiknek még háta is volt, és nem volt ennyire lapos), ha túl sokáig jelenítették meg ugyanazt a statikus képet, mert mondjuk nem ültünk előtte, akkor ez beleéghetett a képernyőbe. Hogy ezt elkerüljék, pár perc után bekapcsolt egy animált képernyőkímélő, hogy használat nélkül is változzon folyamatosan a kép, ezzel elkerülve ezt a problémát.

A programot egyébként a Riot hivatalos oldalán találjátok ezen a linken.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!