Megvannak a divíziók, startol a HD2L 4. szezonja!

Megvannak a divíziók, startol a HD2L 4. szezonja!

Összesen 34 csapat közreműködésével, 4 csoportban kezdődnek meg a küzdelmek. Azonban a kérdés továbbra is adott: ki állítja meg a Deadly Five-ot?

Ugyanis ők egyelőre az abszolút bajnokai a Magyar Dota 2 Bajnokságnak. Az elmúlt két szezont megnyerték, ráadásul a soraikban ott játszik Brian, aki eddig 100%-os. Mindhárom kiírás döntőjében ott volt, sőt meg is nyerte azokat. A legösszeszokottabb ötös ellen olyan együttesek próbálnak majd meg bizonyítani, mint az újra összeállt KS Kommando, HOKOTRO, vagy a legutóbbi LTS landöntőn vereséget szenvedő FunFunFun.

A teljes divízió 1 listája:

Annyiban változott a lebonyolítás, hogy a div 1-2 csoportmérkőzések után egy rájátszás következik, melyre a legjobb 4 csapat kvalifikálja magát. Egy dupla ágrajzon küzdhetnek majd tovább a felek.

A további csoportbeosztást a liga hivatalos tournament oldalán találjátok!

A küzdelem már nem csak a presztizsért folyik, hiszen az elmúlt évadokban is beszámolhattunk a nyereményekről. Az előttünk álló idényben tovább növekedett az összdíjazás, jelenleg 500.000 forint pénz- és tárgynyeremény vár majd a legjobbakra. Egy hangulatos trailer is készült a start alkalmából, amit alább ti is megtekinthettek:


A videót a Creative Studio készítette

A tavaszi LAN pontos időpontja még nem derült ki, de azt már tudni, hogy a div 2-ből az első 2 helyezett, a div 1-ből pedig az alsó ági döntő 2 résztvevőjén kívűl a fináléba bejutott együttes utazik a helyszínre. Tehát 5 csapat mérkőzhet majd meg a márciusi offline eseményen.

A párharcokat a torna hivatalos csatornáján ettől a héttől kezdődően folyamatosan nyomon követhetitek:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!