Külön animációs filmdíjra nevezték a Legends Never Die klipjét!

Külön animációs filmdíjra nevezték a Legends Never Die klipjét!

Úgy látszik nem csak nekünk, LoL-osoknak tetszett az idei VB klipje, ugyanis az Annie Awards (nem összetévesztendő a karakterrel) kapcsán jelölést is kapott a remekmű.

Az idei animációs film gálán, az Annie Awards-on jelenleg a Coco nevű alkotás vezet jelölések számában, ugyanis 13-at is kapott, köztük a legjobb animációs alkotást is. Ami viszont minket érint, az nem más, mint az idei világbajnoki himnuszhoz készített klip; a Legends Never Die.

Hátborzongatóan jó lett a VB dal hivatalos videoklipje!

Eddig csak a zenét hallhattuk, de klipp nem volt még hozzá, -egészen eddig a pillanatig.

Mint azt tudjuk, elég sokat ült rajta a Riot Games, hiszen nem sokkal a VB előtt adták csak ki, sokan már azt hitték, hogy nem is fog hozzá készülni semmi. A várakozás azonban meghozta a gyümölcsét, hiszen egy nagyon egyedi hangulattal ellátott klipet kaptunk, ahol rögtön három ikonikus hős útját is bemutatták nekünk; név szerint Garenét, Ashe-ét, és persze a profi meta ezidáig egyik legfontosabb és legbefolyásosabb hősét, vagyis Lee Sin-ét. Az, hogy ez az alkotás jelölést kapott az Annie Awards-on elég nagy szó, hiszen ez nem egy mindennapi esemény, főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy kiket jelöltek még idén.

Ha animációs film, akkor természetesen itt van a Dreamworkds, ahogy a Pixar is, az előbb említett Coco is az ő alkotásuk. Ezek a stúdiók eszméletlen erőforrásokkal rendelkeznek, akiknek az egyetlen dolguk lényegében az animációs film legyártása, hiszen ebből élnek. Ehhez képest a Riot Games úgymond sehol sincs, mivel nekik van egy komplett játékuk, ami folyamatos figyelmet igényel a fejlesztésben és frissítésben. Mindezek mellett eddig is nagyon hangulatos alkotásokat dobtak ki, elég ha csak a legutóbbi Varus animációs kisfilmre gondolunk, és minden bizonnyal a Legends Never Die elkészítése sem két órába telt.

Magát a művet a Best Animated Television/Broadcast Commercial, avagy legjobb animált televíziós/közvetítés reklámja kategóriában jelölték, ami lehet, hogy nem éppen a legnagyobb, de ha azt nézzük, hogy ez lényegében tényleg "csak" egy reklám, ráadásul egy ilyen szoros mezőnyben, akkor már maga a jelölés is sokat számít.

Az eredményhirdetés, illetve maga a díjátadó február 3-án kerül megrendezésre a UCLA kaliforniai egyetem Royce Hall épületében. Sajnálatos módon mi, mint játékosok nem nagyon tudunk beleszólni a végeredménybe, ugyanis nem szavazás alapján döntenek, de mekkora eredmény lenne, ha végül nem csak a jelölést, de magát a díjat is hazavihetné a Riot Games.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!