Az All-Star gála régióinak legszebb pillanatai -videó

Az All-Star gála régióinak legszebb pillanatai -videó

Az EU és az NA csapatok résztvevői mellett ismerjük meg kicsit a többi régió játékosait is!

Összesen nyolc régió játékosai és persze csapatai fogják összemérni tudásukat a mai napon, helyi idő szerint nagyjából éjfélkor induló All-Star-on csapatban és persze egyénileg is, köszönhetően az 1 v 1-nek. Az ember hajlamos leginkább a saját régióját követni, mi pedig még az amerikait is szoktuk, de nagy általánosságban a többi régió játékosait nem annyira ismerjük, leszámítva a legnagyobb sztárokat, mint Faker.

Egy hét múlva indul az All Star -Megvannak az álomcsapatok

Már csak 6 napot kell várni és elkezdődik az év utolsó nagy nemzetközi LoL eseménye, az All-Star gála! Idén Los Angelesben lesz a helyszín, ahol a régiók legjobbjai képviseltetik majd magukat!

Pedig a League of Legends szerencsére nem csak erre a két régióra korlátozódik és míg tény, hogy az egyes régiók között akadnak szintbéli különbségek, nem csak az EU/NA vs. Korea színtéren, de a játékosok itt is azért nem gyengén játszanak. Mindenki rendelkezik saját ligával, aminek a helyi rajongók épp úgy szurkolnak, mint azt tettük idén mi is egy-egy UOL meccs alatt. Ott is vannak helyi kedvencek és persze tehetséges játékosok, akiket jó eséllyel látni fogunk.

Bár maga a szavazás leginkább egy népszerűségi szavazás volt, látható, hogy az esetek nagy részében azok a játékosok a legnépszerűbbek, akik egyben a legjobbak is. Kivételek persze vannak, de szerintem ez ritka. Tehát nézzük is meg, minden egyes régió 5 legszebb pillanatát az utóbbi időkben (kivéve a délkelet-ázsiai régiót, mivel ott az utolsó pillanatokban kellett játékosokat cserélni, emiatt nem készült el még a videó).

Kezdjük is rögtön a brazilokkal, ahonnan Vvvert, Revolta, Kami, Brtt és Dioud érkezik majd.

A következő régiónk nem más; mint Kína, ami egyben a legtöbb aktív játékossal is rendelkezik. Elég szép menetelük volt az idei VB-n, hiszen két csapatuk és elődöntőbe jutott. A kínai gárdát 957, Mlxg, Xiye, Uzi és Meiko alkotják majd.

Nem maradhat ki természetesen a saját régiónk sem, amiről talán a legtöbbet tudunk. A Misfits tartotta Európa reményét sokáig, de végül ők is elbuktak az SKT-vel szemben, ahogyan a Fnatic is az RNG ellen, a G2 pedig ki sem jutott. Topon az egyik legrégebbi aktív játékos, sOAZ lesz, a dzsungelben a jelenleg még csapat nélküli, de a G2-ba várt Jankos, midet nem kevés atrocitás után végül fölényesen PoE nyerte meg PerkZ helyett, legalábbis saját állítása szerint. Az ADC kiléte egy percig sem volt kérdés, hogy Rekkles lesz, míg támogatóként az azóta Koreába költözött ex-Misfits-es IgNar lesz.

Ha már Korea, itt lesz az LCK és úgy gondolom, hogy ez a világ egyik legerősebb csapata lehetne, ha így összeállnának. Topon a világbajnok CuVee áll majd, ahogyan a dzsungelben is egy bajnokot üdvözölhetünk Ambition személyében. Érdekes módon mindössze egy SKT tag fért be a szupercsapatba, és ki más lenne az, ha nem Faker. Az alsó ösvényt pedig az alapszakaszt megnyerő Longzhu szolgáltatja, vagyis Pray és Gorilla fognak terrorizálni lent.

Az LMS régióból is jó pár ismert név érkezik majd, többek közt a csoportkörökben az SKT-t megverő ahq-ból Ziv topra, a dzsungelben természetesen bérelt helye van továbbra is Karsa-nak, midre pedig érdekes módon Fofo érkezik, aki maga mögé utasította a VB-n szereplő Westdoort és Maple-t is. ADC-ként természetesen Bebe jön majd, míg a támogatója Swordart lesz.

Az örök riválisunk, Észak-Amerika is itt lesz, hiszen náluk rendezik az egész bajnokságot. Hauntzer képviseli majd a topot, aki az idei VB-n igencsak nagyot bizonyított, még ha a csapata nem is. Dzsungelben az év egyik felfedezettje, Mikeyoung foglalja el helyét, aki azóta már a TSM tagja, legalább összeszoknak Hauntzerrel. Ha már TSM; a miden ki más lenne, mint Bjergsen, így mondhatni 3/5-öd részben képviseli magát a TSM, míg botra végre valahára nem Doublelift, hanem Sneaky került, aki sokkal többet mutatott a VB-n. Az ő támogatója pedig nem más lesz, mint az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő Aphromoo.

Végül, de nem utolsó sorban a török liga is képviselteti magát, ne felejtsük el, hogy Xerxe is innen érkezett anno. Felső ösvényen a több éves veterán, Thaldrin játszik majd, aki több VB-t is megjárt. A dzsungelben az idei VB-n is egész szépen játszó Stomaged jön majd, míg miden Frozen próbálja feszegetni a határokat. Az alsó ösvény párosát Zeitnot és Zergsting fogja alkotni, Holyphoenix ezúttal sajnos lemaradt erről. 

Mint már említettem, az ázsiai régiónak az utolsó pillanatban kellett tagokat cserélni, emiatt nem készült el a videójuk a Riot Games által. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!