Adventi naptár 9. nap: E-25

Adventi naptár 9. nap: E-25

Végre az európai szerveren is kapható az egyik legélvezetesebb és legerősebb prémium tankvadász!

Az E-25 esetében csak adventi ajánlatban juthatunk a tankhoz, aminek az ára 14.344 forint, és a tankon kívül 7.650 aranyat, 15 darab 5x XP küldetést és 10 darab személyes tartalékot tartalmaz. Ez a fenevad minden pénzt megér, de vegyük sorra a miérteket: 

E-25

A tankvadászt 2015-ben vették ki a Gift Shopból, aminek egyszerűen az volt az oka, hogy a tank túl OP volt.

Előnyök

A tankvadász lövege elképesztően brutális 2.815 DPM értékkel rendelkezik, aminél már csak a SU-122-44 DPM-e nagyobb, csak míg a SU egy meglehetősen pontatlan TD, aminél komoly gondok akadnak lövegkezelhetőség terén, addig az E-25 ágyúját öröm kezelni, hiszen minden téren kiváló értékekkel bír. Adott a 2.88 mp újratöltési idő, a 8 fokos lövegsüllyedés, az 1,44 mp célzási idő, a 0,29 pontosság és a mozgás közbeni minimális szórás; egyszóval ez a löveg maga az álom.

65 km/h órás végsebesség, 45,89 fok/mp fordulási sebesség, 26.62 le/t fajlagos teljesítmény és parádés talajellenállás, szóval mintha csak egy könnyű tankkal játszanánk. Na és az álcázás? Ez a tankvadász álcázás terén is felülmúl mindent és mindenkit (talán csak M56 Scorpion közelíti meg egy kicsit). Magyarul ha épp nem a 2800-as DPM értékünkkel akarjuk büntetni az ellenséget, akkor akár felderítőnek is beállhatunk.

Ez az álcázási érték abból adódik, hogy a tank meglehetősen kicsi, ami nagy mértékben javítja túlélési esélyeinket és természetesen közelharcban is nagy előnyt jelent. Nem, ezt a tankvadászt nem nagyon fogják beflankelni, mi flankeljük be vele a többieket.

Hátrányok

A tanknak talán két hátránya van. Az egyik, hogy az átlagos páncélátütésünk (150 mm) és alfa sebzésünk (135) alacsony, valamint viszonylag vékony a front páncélzatunk (50 mm). Ez két dolgot jelent a gyakorlatban. Egyrészt ne játsszunk vele a városban, helyette keressünk nyíltabb terepet, valamint ne harcoljunk direkt módon egy az egy ellen senkivel.

Ajánlás

A tank nagyon egyedi és magával ragadó játékstílust igényel, ráadásul olyan OP, hogy szavakat is nehéz találni rá, egyszóval: ajánlott. Ajánlott a kezdőknek, mert könnyű vele jól teljesíteni, és persze a haladóknak is, mert ontja magából a Top Gun medálokat. Nem szeretnék áradozni róla, ezért zárásként legyen elég annyi, hogy ez a tank a "kötelező vétel" kategória. Hiba lenne kihagyni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.