A karácsonyi ajándék tankról és kedvezményekről

A karácsonyi ajándék tankról és kedvezményekről

December 15.-től nagyszabású küldetéssorozat veszi kezdetét, és az is körvonalazódni látszik, hogy milyen ajándék tankot kapunk majd.

December 15-étől egy ismerős küldetéssorozat veszi kezdetét, ami keretein belül megkapjuk majd a karácsonyi jutalom tankot, és ami egészen január 15.-ig tart majd. Ezalatt a 30 napos időszak alatt különleges bónuszokra, ajándékokra, leárazásokra (tier II-X tankokra) és egyéb nyalánkságokra számíthatunk.

A tankot eredetileg a Wargaming 2017-es évfordulója kapcsán kaptuk volna meg, de ez két okból nem történt meg. Egyrészt a fejlesztők úgy gondolták, hogy mindenki eladná a tankot, másrészt az alacsony tierek újrabalanszolása miatt nem szerettek volna új tankot bemutatni. A WG pár napja publikált videójának borítóképén a T-29 látható egy hógömbben, ami arra enged következtetni, hogy ezt a tankot  kapjuk meg idén karácsonyra.

A T-29 jelenlegi statisztikái:

Tier: 3 Közepes Tank

Személyzet: 3 fő
Életerő: 250
Végsebesség: 45/20 km/h
Páncéltest forgási sebessége: 46 fok/s
Toronyforgás sebessége: 34 fok/s
Látótáv: 300 m
Páncéltest vastagsága: 20/20/20 mm
Torony páncélvastagsága: 30/20/20 mm
Sebzés: 110/110/164
Átütés: 66/75/38
Sebzés per perc: 1877,1
Újratöltési idő: 5,2 s
Pontosság: 0,55

Az ünnepi akciókról

A Holiday Ops 2018 fedőnév alatt futó küldetéssorozat nagyon hasonlónak ígérkezik a tavalyi ládanyitogatós és karácsonyfa / hótank díszítgetős eseményhez, de idén kicsit más lesz majd.

A küldetések: Heti küldetésekre számíthatunk, amik teljesítése után dekorációval teli ládákat és játékon belüli tárgyakat (felszerelés, fogyócikk, kredit és még sok más) szerezhetünk. Minél nagyobb a kihívás, annál értékesebbek lesznek a jutalmak is.

Díszítsd fel a garázsodat: Idén a garázsod minden elemét feldíszítheted: a házat, a lámpaoszlopot, a karácsonyfát (természetesen), -és még hóembert is építhetsz. Miért éri meg feldíszíteni a garázsodat? A különböző dekorációk megteremtik majd az ünnepi hangulatot a garázsodban és minél jobban feldíszíted a garázsodat, annál értékesebb nyereményeket kaphatsz a ládákból.

Az ünnepi hangulat szintjei: Mindenki egyes szintű garázzsal kezd, és aki az esemény ideje alatt belép a játékba egy ajándék tankot (lásd fentebb) kap majd. A garázsod fejlesztésével értékes jutalmakat zsebelhetsz be, mint például női legénységi tagokat, fogyócikkeket, kedvezményeket a tier II-X közötti harcjárművekre és exkluzív medálokat.

Bővítsd a gyűjteményedet: A dekorációk négy csoportját különböztethetjük majd meg: tradicionális karácsonyi, modern karácsonyi, szovjet új évi és kínai új évi. Az egyes csoportokba tartozó díszítési elemekből teljesen feldíszített garázs értékes személyes tartalékokat ad: bónusz XP, bónusz legénységi XP és bónusz kredit. Ha szeretjük a kihívásokat, akkor akár mind a négyet is megcsinálhatjuk.

Kezdd el az adventi küldetéseket már most: A Holiday Ops 2018 bónuszaira már most is szert tehetsz, ha elindítod az adventi kalendárium napi küldetésekeit. Ehhez az alábbi videó ad segítséget.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.