Íme pár példa, hogyan érdemes forgatni a legendás fegyvereket!

Íme pár példa, hogyan érdemes forgatni a legendás fegyvereket!

Az új kiegészítő megjelenésével minden játékos legalább egy legendary fegyverrel gazdagodott. Most mutatunk nektek kilenc paklit, hogy mindenki megtalálja a magának valót!

A Kobolds & Catacombs kiegészítő megjelenésével minden egyes Hearthstone játékos minimum egy legendary fegyverrel lett gazdagabb, köszönhetően az első bejelentkezési bónusznak. De gondolkodtatok már rajta, hogy hogyan lehetne hasznosítani a megkapott fegyvereiteket? Ne aggódjatok, ugyanis összegyűjtöttünk nektek kilenc paklit, amelyekben fontos szerephez jutottak az új fegyverek is. Viszont arra figyelnetek kell, hogy a mostani meta igen gyorsan és rendszertelenül változik, így akár az is előfordulhat, hogy holnapra ezek a paklik már nem lesznek annyira használhatóak.

Druid - Twig of the World Tree

Deck Kód: 
AAECAZICBkCuqwKhtwKUvQKZ0wKb6AIMX/cDxAbkCLS7As27Asu8At2+AqDNAofOApTSAoTmAgA=

Sokaknak ismerős lehet ez a deck, hiszen igen hosszú ideje a meta egyik meghatározó eleme a Jade Druid, viszont a szemfülesebbek észrevehetik, hogy ennél a Druid paklinál már ott is csücsül a most megjelent legendary fegyver is!

Hunter - Rhok'delar

Deck Kód:
AAECAR8IjQHJBIAH6asCx64C6dIChtMC4eMCC6gCtQOHBJcIxQj+DPixAt3SAt/SAuPSAurjAgA=

Kibler állította össze ezt a Spell Hunter paklit, amelyben az új fegyveren kívül helyet kapott még a mostani kiegészítő talán legjobban vitatott kártyája, a hat manás To My Side is! De a Hunter klassz kedvelőinek fel kell arra készülniük, hogy például az előző Druid deckhez képest több, most megjelent lapot kell beszerezniük a deck összeállításához.

Mage - Aluneth

Deck Kód:
AAECAf0EBsAB7gLJDaG3Auu6AqLTAgxxuwKVA6sElgXsBaO2Ate2Aoe9AsHBApjEAo/TAgA=

A pakli lényege egyetlen nagyon erős lapban, az Explosive Runes-ban rejlik, amit a mostani kiegészítővel együtt ismerhettünk meg. Ezen a kártyán kívül még az új mage fegyver is belefért a deckbe, amiből kifolyólag a folytonos kártyahúzás szinte már garantálva van. A pakli, habár nem akar nagy babérokra törni, egyenlőre igen magas győzelmi rátával rendelkezik.

Paladin - Val'anyr

Deck Kód:
AAECAZ8FBvoGvL0CucECjtMCnOICt+kCDI8J2wr7DLO7ApW8ApvCApvLAqbOAsnOAvfQApboArLpAgA=

A Paladin fegyvere olyan népszerűvé vált a játékosok körében, hogy nagyon sok, igen életképes pakli látott mostanában napvilágot, amelyekben egytől-egyik szerepel. Így ennél a kasztnál bátrabban lehet kísérletezni, itt van mindjárt két példa is. Az egyik egy Handbuff Paladin, míg a másik egy Murlocadin. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a második pakli igen mókásra sikerült a Call to Arms miatt, szerintünk megéri párszor kipróbálni.
Deck Kód:
AAECAZ8FBNAH474CucECt+kCDcUD2wP+A6cFpwjTqgLZrgLTvAKzwQKdwgKxwgLjywL40gIA

Priest - Dragon Soul

Deck Kód:
AAECAa0GBoivAre7Auq/AsrDAr7IAtjjAgz4AuUEjQjRCvIMgrUCtbsCursC8LsC0cEC2MECy+YCAA==

A legújabb OTK Dragon Priest deckekbe is bekerült már az új kiegészítő fegyvere, amiből be is mutatunk nektek egyet. A pakli készítője nem adott meg sok támpontot, viszont, ha jól ismeritek már az OTK mechanizmusát, akkor nem lesz nehéz dolgotok, hiszen ez a deck sem tér el sokban az átlagostól.

Rogue - Kingsbane

Deck Kód:
AAECAaIHCrICzQO9BO0F3QiRvAKBwgKpzQLb4wK77wIKtAHLA5sFiAekB4YJkrYC9bsC3NEC5dECAA==

A klassz egy igen érdekes fegyverrel lett gazdagabb, amit a rajongók rögtön ki is használtak. Meg is jelent a ladder legnagyobb réme, az új Miracle Rogue, ami valószínűleg nagyon sok embernek fog fejtörést okozni az elkövetkezendő időszakban. Próbáljátok ki bátran!

Shaman - The Runespear

Deck Kód:
AAECAaoICP4FlL0CkcECnMEC688Cq+cC4ekC4OoCC4EE+qoC+6oCoLYC5rsCh7wCz7wC0bwC9r0C+b8Ch8QCAA==

Mondhatjuk, hogy semmi újdonság nem történt a Shaman háza táján, így egy szinte mindennapos Evolve Jade Shaman paklit mutatunk nektek, viszont már az új fegyverrel, a The Runsepearrel megfűszerezve, ami szerintünk hasznosak fog bizonyulni a játék során.

Warlock - Skull of the Man'ari

Deck Kód:
AAECAf0GCDDtBdsGl9MC2OcCl+gC2+kC8eoCC8QIzAjdvALKwwLexALnywL3zQLx0ALy0AKI0gLo5wIA

Egy Control Warlock és egy Highlander Warlock decket is érdemes kiemelni a kaszt új, Legendary fegyvere kapcsán. Érdekesség, hogy mindkettőben szerepet kapott a Rin, the First Disciple legendary, viszont egyenlőre, ha nem nyitottátok ki, akkor ne craftoljátok le, mert a kiegészítő még nagyon az elején jár, és bármi történhet az elkövetkezendő időszakban.

Deck Kód:
AAECAf0GHjCKAfcE7QXbBpIHtgf7B8QIzAjzDNi7Atm8At28AsrDAt7EAtPFAufLAqLNAvfNAvHQAvLQAvjQAv3QAojSApfTAtjnAujnAtvpAvbqAgAA

Warrior - Woecleaver


Deck Kód:
AAECAQcK0gL8BMIGogmoqwKfsAL2zwKf0wLK5wL95wIKS6IEkQb/B7IIxsMCzM0C5tMCz+UC6ucCAA==

Ha őszinték akarunk lenni, meg kell mondanunk, hogy egyenlőre nincsen sok Warrior pakli, amiben szerepet kapott volna az új legendary fegyver. Viszont SevenHeart, egy japán HS játékos ezzel mászott fel Legendbe, szóval talán tud valamit a Warrior fegyvere is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!