Open try out-ot hirdetett az Afterglow

Elsőként a magyar szcénából egy nyílt válogatóval szeretne az AGW nyitni az eddig ismeretlen tehetségek felé.

Nagyon jó érzéssel tölt el minket, ahogy a hazai e-sport szervezetek napról-napra egyre több érdekességgel és újítással állnak elő annak érdekében, hogy fejlesszék a hazai e-sport közeget. Az ősz folyamán a Wonder Stag megnyitotta az ország első gamer házát, most pedig az Afterglow döntött úgy, hogy felkutatnak néhány tehetséget az eddig ismeretlen League of Legends játékosok köréből.

Képgaléria: így néz ki Magyarország első, dedikált Gaming háza

Profi felszereléssel az első csapat megkezdheti a felkészülést, hogy a legjobbak közé emelkedhessen.

A válogatóra lehet csapatban, illetve önállóan is jelentkezni, ám meghívási lehetőség is van, ugyanis akik megnyerik a LoL HU Offline kupát, illetve az ESL Hungary 114. és 115. LoL 5on5 Summoners' Arénáját azok már biztosan részt vehetnek a próbákon. Az egész eseményre a Barcraft 2-ben kerül majd korona, itt lesz az utolsó megmérettetés. Az offline állomáson valódi profikhoz méltó élményben lesz részetek, ugyanis edzők, menedzserek illetve egy e-sportra szakosodott pszichológus; Bányai Fanni fog foglalkozni veletek.

Az alábbi Facebook posztban mindenről részletes tájékoztatást kaphattok, a jelentkezési linkeket is itt találjátok. Minden jelentkezőnek sok sikert kívánunk, reméljük, hogy jó élményekkel gazdagodva térhettek majd haza, amellett, hogy hozzájárultok a magyar e-sportélet fejlődéséhez.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!