Nézd meg velünk a Battlefield új kiegészítőjét!

Nézd meg velünk a Battlefield új kiegészítőjét!

Ma este élőben teszteljük a Turning Tides-ot. 

Nem panaszkodhatnak mostanság a Battlefield 1 rajongói, hiszen az EA-DICE páros rengeteg jósággal látja el őket: legutóbb mindenki számára ingyenesen kipróbálhatóvá tették a játék korábbi kiegészítőit, ebben a hónapban folyamatosan jutalmazzák azokat, akik a csatatérre tévednek, illetve mától a Premium Pass tulajdonosoknak elérhetővé válik a legújabb DLC, amit élőben le is fogunk tesztelni. 

Minden, amit tudnod kell a Battlefield 1: Turning Tides-ról

nkAAA | 17/10/23 19:42 A Battlefield 1 rajongóinak sem lehet okuk panaszra, hiszen nem is olyan régen érkezett meg a játék októberi frissítése, ami számtalan újítást hozott magával, de mellette már lehet jelentkezni az Incursions mód kipróbálására és egyre több információt tudunk meg a soron következő DLC-vel kapcsolatban.

A tengeri csatákra fókuszáló Turning Tides kiegészítőt két hullámban fogjuk megkapni: a mai megjelenéssel érkezik két új pálya a Cape Helles és az Achi Baba személyében, az új elitosztály, az új Operation, egy vadiúj mód, a Conquest Assault, valamint hat új fegyver is. A januári második hullámban pedig még két térképet fogunk kapni –ez lesz a Zeebrugge és a Heligoland–, illetve jönnek játszható karakterként a British Royal Marine-ok is.

Az új DLC PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re egyaránt ma érkezik, viszont ha nem rendelkeztek Premium Pass-szal, akkor legkorábban két hét múlva próbálhatjátok ki.

Ha szeretnétek ma este élőben megnézni velünk, hogy hogyan sikerült a Battlefield 1 legújabb kiegészítője, kövessétek be az alábbi csatornát, így azonnal értesültök majd a közvetítés indulásáról, ami előreláthatólag este 7-kor fog kezdődni. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!