Az SK Gaming játékosai nyerték idén a legtöbbet

Az SK Gaming játékosai nyerték idén a legtöbbet

Az ESEA kiszámolta nekünk, hogy ki az öt legtöbbet kereső játékos az idén.

Az idei év legsikeresebb csapata egyértelműen az SK volt, a szervezet tagjai pedig a büszkeség és a siker mellett igen komoly pénzösszegeket tettek zsebre. Így került képbe az ESEA, akik csináltak egy infógrafikát, ahol bemutatják az idei év legtöbbet kereső játékosait.

Nem meglepő, hogy az SK négy profija benne van a top 5-be, míg melléjük KennyS fért be az utolsó helyre. Értelemszerűen a négy brazil játékos ugyanannyi pénzt nyert idén. TACO-nak kéne vezetnie a listát, de az EPL-en kapott MVP díjájért járó bónuszt eladományozta. KennyS a nyereménye körülbelül felét a 2016-os WESG-ből szerezte, hiszen azt a versenyt az idei év elején rendezték meg, ahol a Kinguint verték 2-0-ra a döntőben, ezzel bezsebelve a 800 ezer dolláros fődíjat.

Érdekesség, hogy az SK játékosok úgy nyerték idén a legtöbbet, hogy végül 2017-ben nem döntőztek Major versenyen. Több, mint 300 ezer dollárt összeszedni „kisebb” versenyekkel elképesztő dolog, és teljesítményük révén teljesen megérdemlik a HLTV ranglista első helyét.

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy ez az év az SK Gaming éve volt

dan1 | 17/12/11 11:34 Az SK Gaming történelmébe a 2017-es év mindenképp kiemelten fog bekerülni. Talán idén voltak a legsikeresebbek: összesen nyolc (nagy) tornát nyertek meg egy év alatt, és picit több, mint 1,3 millió dollárt vihettek haza a versenyekről. Egyedül talán egy Major győzelem hiányzik -az viszont már túl szép lenne.

Az SK négy játékosa tehát összesen 308 ezer dollárt vitt haza, ami átszámítva fejenként több, mint 84 millió forint. Még egy nagy verseny van hátra idén, ami az ECS döntője Mexikóban, oda viszont a brazilok nem jutott ki. Valószínűleg már senkinek sincs esélye megelőzni őket, így KennyS és az SK négyese marad a legjobb öt között.

Szerintetek jövőre is az SK fogja uralni a szcénát?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!