Ma kezdődik az idei utolsó nagy CS:GO verseny!

Ma kezdődik az idei utolsó nagy CS:GO verseny!

Mexikóban rendezik az idei év utolsó nagy versenyét, a csoportkör ma délután kezdődik!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy nem semmi körülmények között rendezik 2017 utolsó nagy versenyét. A csapatok Mexikóba utaznak, pontosabban Cancúnba, ahol egy luxushotelben küzdenek majd meg egymással.

Mexikóba utaznak az ECS döntősei!

Végre fény derült az idei ECS döntő helyszínére, amely természetesen ismét egy luxusvilla lesz.

Ma (december 15.) kezdődik és egészen vasárnapig (december 17.) fog tartani a mexikói verseny. Az összdíjazás 750 ezer dollár, azaz 200 millió Ft. A két nagy régiót négy-négy csapat képviseli. Kettő darab négy fős csoportra oszották a csapatokat, ahol GSL rendszer működik majd. A GSL rendszer annyit jelent, hogy, két győzelemmel lehet továbbjutni, viszont van elimination és decider meccs is. A decider/elimination meccseket BO3-as, míg az előtte lévő csoportkörös meccseket BO1-es formátumban rendezik. A csoportban a Luminosity okozhat meglepetést, de nagy esélyesnek sokan a fnatic-ot tartják. A "B" jelű csoportban könnyen lehet, hogy FaZe elsőség lesz, de azért ne felejtsük el, hogy a két észak-amerikai csapat is odaérhet, ha egy kis szerencséjük is van. A beosztásokat itt láthatjátok:

Ezt követően pedig következik a hagyományos rájátszás, ahol BO3-as meccseket rendeznek. Erre vasárnap kerül majd sor, csakúgy, mint a nagydöntőre, amit este 21:15-kor rendeznek. A pontos menetrend az alábbi:

A szakmai stábban sem lesz ismeretlen név, ugyanis a jól megszokott kommentátori gárdához még csatlakozik az egykori C9 játékos; Jordan "n0thing" Gilbert.

Azt gondolom, hogy méltó befejezése lesz ez a verseny a 2017-es évnek és egy nagyon színvonalas tornát láthatunk majd. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!