Az elmaradt napi küldikért 3 ingyen Kobolds kártyacsomagot kapunk Január elején

Az elmaradt napi küldikért 3 ingyen Kobolds kártyacsomagot kapunk Január elején

Már hetek óta akadoznak a napi küldetések, a közösség már kissé zabos is emiatt. A Blizzard javítást ígér nemsokára, és kárpótlásként mindenki kap 3 csomag Kobolds paklit ingyen.

Miután landolt a Kobolds and Catacombs és mindenki kinyitotta az első kártyacsomagjait, egy hiba ütötte fel a fejét a játékon belül: az emberek egyszerűen nem kapták meg a szokásos napi küldetéseiket. A ki-be lépés néha segített, néha nem, szóval az egész elég ingatag volt. Persze jöttek a házi praktikák, miszerint ha átállítjuk a Battle.net nyelvét, majd utána lépünk be a játékba, akkor megkapjuk a várt lapkákat. Ez már többször működött, mint a ki-be lépés, de még itt is akadtak gondok. Persze a sok próbálkozás és persze panasz után a Blizzard is reagált és elmondták, hogy tudnak a hibáról és már dolgoznak rajta. De addig is adtak egy tanácsot, amit én máig használok és az esetek 99%-ban működött; lejjebb a hivatalos bejelentésben le is írom, mit kell tenni és kiemelem félkövér betűvel. 

Most viszont megérkezett a hivatalos indoklás és persze a javítás ígérete a fejlesztőktől, sőt kiderült, hogy a kellemetlenségek miatt kapunk 3 Kobolds and Catacombs kártyacsomagot teljesen ingyen, a kimaradt gold miatt. De lássuk pontosan, mit is írt Jesse Hill a hivatalos fórumokon tegnap este:

"Üdvözlet,

Először is köszönjük, hogy ilyen nagy szeretettel fogadtátok a legutóbbi kiegészítőnket a Kobolds and Catacombs-ot. Több millió játékos csatlakozott hozzánk, hogy felfedezzük a kobold tárnák mélyét, és remélem az utazás eddig mindenki számára nagyszerűen telt.

Az indulás után persze szembejött egy hiba, ami nem volt túl jó: több játékosnál is tapasztaltuk, hogy belépés után nem kapják meg a napi küldetéseiket. Egy kis kutakodás után rá kellett jönnünk, hogy a hatalmas mennyiségű Dungeon Run játékok olyannyira leterhelik a szervereinket, hogy a küldetések csak késve jelennek meg. Mikor észleltük a hibát, abban a pillanatban elkezdtük kijavítani, így ma már a legtöbb játékos hiba nélkül élvezheti a játékot. De persze a teljes javításon még most is dolgozunk.

Kisebb késések még most is előfordulhatnak és néhány játékos még most is szembe kerülhet 10-30 perc késéssel, ha a napi küldetésekről van szó. Íme pár lehetséges megoldás azoknak, akik nem kapják meg egyből a lapkáikat.

  • Manuálisan frissítsétek a küldetéseket azzal, hogy rányomtok a Quest Log-ra
  • Maradjatok belépve a játékba 10-30 percen keresztül és ezalatt bejöhetnek a küldetések.
  • Játszatok le egy-két játékot (Csak Arena és Play Mode)

Megértjük, hogy a legtöbb játékosunknak ezek a küldetések nagyon fontosak és elnézést kérünk a kellemetlenségekért. Kárpótlásul, azok a játékosok, akik valamilyen szinten érintettek voltak kapnak három Kobolds and Catacombs kártyacsomagot teljesen ingyen. 

Az ajándékot Január elején a Battle.net gifting részlegéből tudjátok majd lehívni. Ha a pakkok nem jelennek meg a játékon belül, akkor csak indítsátok újra az egészet, az megoldja majd.

Köszönjük, hogy vendégeink vagytok a Fogadóban, és kívánunk mindenkinek kellemes ünnepeket."

Várható volt, hogy a Blizzard valahogy kompenzál majd minket, és azt hiszem, ez egy teljesen korrekt megoldás. Szóval Január elején figyeljétek az indítókliensben, hogy kaptatok-e már ajándékot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!