Az Origin-en is beindult a karácsonyi leárazás!

Az Origin-en is beindult a karácsonyi leárazás!

Semmi nem menthet meg attól, hogy beszerezz pár EA-s játékot. 

Akciózás szempontjából szerencsére már nem csak a Valve veszi komolyan az ünnepi szezont, hanem az Electronic Arts is, aki saját platformján idén akár 75%-os kedvezménnyel kínálja a legjobb játékait, amik között a multis és az egyjátékos címeket egyaránt megtalálhatjuk. Nézzük is meg, hogy mik azok, amiket érdemes beszerezni!


Ritkán lehet ilyen olcsón, ennyi szórakozást nyújtó játékot megcsípni, ezért mindenképpen fontoljátok meg a Battlefield 1 Revolution beszerzését, ami 24 euróért cserébe az alapjátékot és az összes kiegészítőt tartalmazza. Ha már FPS-ek, akkor nem feledkezhetünk meg a Star Wars Battlefront első és második részéről sem, amik közül a korábbit, Ultimate Edition változatban 15 euróért, míg az újabbat pedig 35 euróért vásárolhatjátok meg.

Ha inkább a virtuális focilabdát kergetnétek, akkor irány a FIFA 18, ami most csak 36 eurót kóstál, ha pedig hatalmas robotokba pattanva aprítanátok az ellent, a Titanfall 2 15 euróért lehet a jó választás. További akciókat az Origin oldalán találhattok, viszont ha szeretnétek a legtöbbet kihozni a pénzetekből, nézzétek meg közelebbről az Origin Access-t, ami havi 4 euróért több mint 75 játékhoz biztosít teljes hozzáférést.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!