Ezt tartogatja számunkra 2018 első negyedéve

Számos küldetést, egy nagyszabású frissítést és a WoT 1.0-ás verzióját is megkapjuk március végéig.

2018 első negyedévében felpörögnek az események a World of Tanks-ben, ugyanis a rengeteg kedvezményen túl két frissítés érkezik, amiből az egyik új tankokat, míg a másik új grafikus motort és szebb játékot ígér.

Januári ajánlatok

  • 01.13-01.16 - x3 legénységi XP: Egy felejtős küldetésnek ígérkezik, bár ha hozzávesszük az ünnepi hangulat nyújtotta bónuszt, akkor igencsak megszaladhat a szekér ezen a hétvégén.
  • 01.15-01.20 - Earn your Supplies: Egy különleges küldetést és/vagy küldetéssorozatot kapunk, ami jelentős jutalmakkal kecsegtet, ezért mindenképp ajánlott lesz előásni a garázsunk mélyén porosodó acélmasináinkat.
  • 01.20-01.23 - All In!: XP bónusz és kedvezmények várhatóak, ezért az előző tanács lép életbe itt is.
  • 01.27-01.30 - Spotlight – Light Tanks: Ez az ajánlat értelemszerűen a könnyű tankoknak kedvez majd, tehát január végéig nem érdemes könnyű tankokat vásárolgatni.

A februári frissítés

Erről a patchről egyelőre nem sokat tudni, de két dolog biztos. Egyrészt ez lesz az utolsó frissítés a WoT 1.0-ás verziója előtt, másrészt jelentős változásokat hoz a szovjet fejlesztési ágon. Ti várjátok már a 0.9.22 patchet?

World of Tanks 1.0

A World of Tanks fejlesztői szerint ez a legjelentősebb fejlesztés az elmúlt 7 évben, hiszen új, Core névre hallgató grafikus motort kap a játék, aminek hála, március végétől valahogy így néz majd ki kedvenc tankos lövöldénk:

Szemet gyönyörködtető, nemde? A részletes változásokról korábban már írtunk nektek és a témában már több videót is közzétettünk, de ha esetleg ez nem lenne elég, akkor az alábbi linken keresztül letölthetitek a hivatalos benchmarkot az új motorhoz, amivel tesztelhetitek, hogy a számítógépetek milyen teljesítményt produkál majd a feltupírozott pályákon.

Képek a WoT 1.0-ból

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.