„Az a célom, hogy újra Majorön játsszak” Freakazoid interjú

„Az a célom, hogy újra Majorön játsszak” Freakazoid interjú

Az ex-Cloud9 játékos egy nagyobb szünet után most újra a profi szcéna krémjébe akar tartozni.

Tegnap este megnyerte a Swole Patrol a Legend Series NA döntőjét, itt játszik most Freak is, akit a Dust2us kapott el egy interjúra a jövőjéről és az Echo Fox utáni nagyobb szünetről.

Tavaly a csapatod 7-9-be volt az MDL-en, szerinted miért lettek ilyen rosszak az eredmények?

A célunk az volt, hogy elég győzelmünk legyen, ahhoz, hogy bent maradjunk. Volt egy beugrónk is, nem mentegetőzésből, de gyakorolni sem volt időnk. Ez az ötös most összeszokottabb és keményen készültünk, de meglátjuk, mi lesz a következő szezonban. Szerintem sokkal jobbak leszünk.

Mi a célotok az MDL következő szezonjában?

Valószínűleg az, hogy megnyerjük. De nekem is van egy "mini" célom; szeretnék visszatérni a profi szcénába és újra Major-ön akarok játszani. Ez a végső célom, de persze szeretnék nyerni is közben. Ez elmond mindent, csak nyerni akarok.

Miután az Echo Fox-nak vége lett tartottál egy hatalmas szünetet, miért volt ez pontosan?

Őszintén csak szerettem volna magam összeszedni, élvezni az életet és szüneteltetni a CS-t. Ezalatt megnéztem milyen más lehetőségeim vannak. Nem akartam streamelni vagy a közösségi médiában tevékenykedni, kicsit szerettem volna elbújni a világ elől és megtalálni újra a tüzet. Most csak szeretnék segíteni a testvéremnek és néhány barátnak, akikben látom a potenciált.

A döntő után elérkezett az idő arra is, hogy Freak bejelentse, már nem tagja az Echo Fox-nak, így újra kereshet magának csapatot, akivel elérheti végső célját, hogy újra Major-ön játszhasson.

Minden bizonnyal sok jelentkező lesz az amerikai szcénában egy ilyen veterán játékosra, a későbbiekben meglátjuk, hogy hova megy végül és milyen formában tér vissza az amerikai CS egyik legszórakoztatóbb alakja.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover,kép: HLTV.org

Kövess Minket!