Ők lennének a Premier League legerősebb játékosai a FIFA18-ban?

A játék tele van olyan, talán túl erős futballistákkal, kikkel teljesen szét lehet zúzni az ellenfél sorait.

Juan Cuadrado, Victor Ibarbo és David Luiz a FIFA Ultimate Team történetének három legerősebb játékosa, de kiket lehet még az egyik legpatinásabb listára felírni melléjük a FIFA 18-ban?

A Premier League-ben a statisztikákat tekintve van egy csomó fürge, erős és technikás labdarúgó, akik ez alapján a világ minden táján kedvenccé válnak. Ezek a túl erős "csillagok" hivatalosan nem feltétlen tartoznak a játék legjobbjai közé, hiszen általában szolíd vagy átlagosnak mondhatóak, azonban rendelkeznek legalább egy kiemelkedő FUT tulajdonsággal. Talán a rendkívüli erejük, az elképesztő gyorsaságuk vagy brutális lövési statjaik változtatták őket világverővé, szóval nem kétséges, hogy képesek bármely csapatot szétszedni. Az összesített rating néha alacsony lehet és így elfedi a valóságot, hiszen jobban megvizsgálva egy-egy játékosnál félelmetes attribútumokat rejt a felszín alatt, ezért győződjünk meg róla, hogy alaposan átnéztük az emberünket, mielőtt nehéz munkával megszerzett érméinket másra elköltjük.

Íme a Premier League talán legerősebb játékosai a FIFA18-ban. A galériára kattintva az összes labdarúgót megtekinthetitek:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!