Az ingame bugok a profikat sem kímélik, Jankos eltűnt a játékból -videó

Az ingame bugok a profikat sem kímélik, Jankos eltűnt a játékból -videó

Megmondom őszintén, sok bugot megéltem már, de ilyet valahogy még nem láttam. Jankos konkrétan eltűnt a pályáról.

Az új patch-ekkel időközönként új bugok is érkeznek. A hétvégén is volt egy érdekes Jhinnel, aki konkrétan egy lövéssel takarított el szinte bárki a pályáról. Ezek nem új keletű dolgok, hiszen egy ilyen összetett játéknál a legapróbb változásoknak is katasztrofális hatásai lehetnek az egész játékra.

Egy tegnapi bugnak köszönhetően felborult a játék egyensúlya

Minden játékban fordulnak elő hibák, néha több, néha kevesebb. A tegnapi Jhin bug rendesen kiverte a biztosítékot PBE-n, azóta már jött is a hotfix.

Tudtommal komolyabb változás nem nagyon történt játékmechanikai szempontból sem Lee Sinnél, sem Shyvananál, mégis egy olyan bugot hozott össze a lengyel dzsungeles, amihez hasonlót még nem nagyon láttam. Jankos egyébként a G2 csapatában lesz a tavaszi szezontól, hiszen Trick helyét át kellett venni. Ő a bqq Oliversbe ment.

Szóval a helyzet a következő. Ryze egy W-vel (Rune Prison) lefogja Shyvanat, akire betalál Jankos Lee Sin-jének Q-ja (Resonating Strike). Ezt követően a második részét is elhasználja, igaz közel van hozzá, majd hogy befejezze a killt, rá is ultizik. Az addig rendben van, hogy Shyvana meghal, de Lee Sin konkrétan eltűnik a pályáról. Legalábbis Jankos szemszögéből, vagyis nem látja a saját karakterét. Az ellenfél számára láthatóan ez nem okoz gondot, mind az Ezreal ulti (Trueshot Barrage) és a Jhin W (Deadly Flrourish) sem véti őt el. Ezután már csak egy Ezreal Q (Mystic Shot) kell a kivégzéséhez. 

Bár a kiakadása nem a legszebb, de valahol jogos. Nehéz úgy felmérni a karakterünk helyzetét, ha nem látjuk a modelljét a pályán. Ha mindez nem lenne elég; nemcsak a modell, de a HP mutató sem látható, így tényleg semmi esélyünk belőni, hogy merre is vagyunk, maximum, ha a Space-t nyomjuk folyamatosan. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!