Ma még beszerezheted az alábbi akciós hősöket és hőskinézeteket!

Ma még beszerezheted az alábbi akciós hősöket és hőskinézeteket!

Újabb hőskinézetek és hősök kerültek leárazásra, -nézzük, melyek is azok.

A január 15-ig tartó akcióban a mai napon még beszerezhetőek az alábbi leárazott, 50% kedvezménnyel ellátott hőskinézetek.

A Tundra Hunter Warwick 520 RP helyett most 260 RP-ért vásárolható meg. A hőskinézetet a Sabrewulf ihlette a Killer Instinct-ből. A páncélzatához ötletet adott a WereGarurumon a Digimonból.

Fizess most a Gragas Caskbreaker-ért 750 RP helyett, csak 375 RP-t! Meglepő módon a Dark Souls nevű játék alapján csinálták, azon belül is a Solaire of Astora ihlette meg a Caskbreaker hőskinézetet.

Lee Sin cosplayek és érdekességek -videó

Huzsi | 18/01/03 16:58 Elhoztunk nektek néhány csodálatosan kidolgozott Lee Sin cosplayt, és természetesen néhány érdekességet, sőt; még egy videót is a hőssel kapcsolatban. Lee Sin 3 hónap múlva lesz 7 éve a játékban, pontosan 2011. április elsején, bolondok napján került be. Nem, nem viccelünk, sőt; a karaktert sem szánták viccnek.

Dragon Fist Lee Sin 487 RP a korábbi 975 RP helyett. A hőskinézet a 2012-es Lunar Revel esemény ünneplése alkalmából jelent meg a játékban. Ő volt a játék történetében az első, aki chroma packot kapott. Az ihletője Bruce Lee, az öltözéke pedig az Enter the Dragon-ra utal.

A Foxfire Ahri a jelenlegi kínálat legcsinosabb és legjobb akciója: 975 RP helyett, most csak 487 RP az ára. A hőskinézet témája tagadhatatlan, hogy a Firefox böngésző alapján készült.

Ezen kívül az alábbi hősök kerültek leárazásra, szintén 50%-os árral:

  • Azir 975 RP helyett 487 RP-ért
  • Nocturne 880 RP helyett 440 RP-ért
  • Kassadin 790 RP helyett 395 RP-ért
  • Ahri 880 RP helyett 440 RP-ért

Nektek melyik hőskinézet tetszik a legjobban? Beruháztatok ezek közül valamelyikre?

Kövess Minket!