10 bitang jó cserejátékos FUT csapatunkhoz

10 bitang jó cserejátékos FUT csapatunkhoz

Sokan nem is alkalmazzák a cseréket vagy egyszerűen csak elfeledkeznek róluk, pedig sok esetben meglepő fordulatot jelenthet egy friss játékos a pályán.

Akárcsak a valódi labdarúgásban, a FIFA18-ban is fontos lehet, hogy a kezdőcsapaton kívűl a kispadon is minőségi játékosok üljenek. Nem minden esetben várható tőlük a megváltás, azonban sok szituációban ők hozhatják el a kívánt sikert. A Futhead összeállított egy 10-es listát, mellyel a már meglévő együttesünket turbózhatjuk fel minőségi tartalékokkal. Íme a játékosok:

1 SIF (second in form) HIRVING LOZANO

Valószínűleg mindenki hallott már róla, sőt akció közben is lehetett már látni. Ez az ember igazán jó üzlet. Elképesztően gyors, remekül bánik a labdával és képes jól befejezni az akciókat. Ügyesen passzol és nem szabad figyelmen kívül hagyni a fizikai felépítését sem. Játszhat csatárt, szélsőt és a támadó középpályás poszttal is elbír, szóval rajtunk áll, hogy hova hozzuk be. A sebessége eldöntheti a mérkőzést a már fáradó védőkkel szemben, de valószínű még a friss hátvédek ellen is jól teljesítene.

2 POTY SEAN MAGUIRE

Vele semmiképp sem csinálunk rossz üzletet, mindössze 15 ezer körül már a miénk lehet. Az egyik legjobb támadó felfogású játékos, remek cserének bizonyulhat, ha megvásároljuk. Villámgyors, jól cselez, pompás lövései vannak és még testi erejét sem feltétlen érheti panasz. A legjobban talán ST-ben érzi magát, ott tud igazán halálossá válni.

3 IF BRAITHWAITE

Talán kicsit lenézik őt, mégis nagyszerű választás a cserepadra. 4 csillagos kombóval rendelkezik és sorolhatjuk a jó tulajdonságait, mivel gyors, pofásan bárnik a lasztival, jól lő, akár távolról is, illetve a passzjátékból is kiveheti a részét, mindemellett nem könnyű arrébb tessékelni.

A kezdőbe nem biztos, hogy mindenkinél beférne, viszont a mérkőzés végére beállítva okozhat meglepetéseket. Több játékos is azt írta, hogy személyes kedvenccé vált számára, jó néhány találkozót döntött el a javukra az utolsó negyedórában.

4 IF CHOUPO-MOTING

A statisztikái egészen elképesztőek. Nem csak magas és nagyon erős, de fürge és életveszélyesek a lövései, ráadásul 4 csillagos skillel rendelkezik. Ha ez még nem lenne elég, akkor a 91-es cselezés még rátesz egy lapáttal. No nem egy Zlatan, de ettől függetlenül tényleg penge játékos.

Ha az egyenlítő találatot vagy a mindent eldöntő gólt szeretnéd összehozni, akkor ideje őt is becserélni, hogy meghozza a várt áttörést.

5 IF ALLAN

Ideális futballista, hogy lezárja a területet. Egyeseknél még Kante-nél is jobban bevált, ugyanis hihetetlen módon megeszi a lestrapált támadókat. Szinte fáradhatatlan és be lehet futni vele az egész pályát, kiváló labdaszerző, illetve egyedül képes több játékost is hatástalanítani.

6 FUTMAS THOMAS MEUNIER

Egy másik príma üzlet, mivel egy igazi "Gullit Gang" típusú játékos, ideális magassággal, korrekt gyengébbik lábbal.

Szuper védő csere mind belső, mind szélső pozíciót tekintve. Az igazi ereje azonban a középpályán mutatkozik meg. Nem lesz egyszerű dolga a fáradt ellenfélnek átjutni rajta.

7 POTY ANDERS CHRISTIANSEN

Csak úgy POTY Maguire, szintén jó biznisznek bizonyul. Egyszerűen minden szempontból tökéletes, a középpálya egyértelmű vezéregyéniségéve válik a meccsek során. Védekezésben nem feltétlenül jeleskedik, azonban kreatív, és a támadásokba sokszínűséget képes csempészni. Nem hiányozhat a kispadról egy hosszú szezonban.

8 NIF LEON GORETZKA

Talán megdöbbentő az ő szereplése a listán, azonban ez a labdarúgó szintén jó üzlet. Valószínű, hogy a legtöbb játékos már használta vagy találkozott vele. Sőt, sokaknál még a kezdőben is felbukkanhat, viszont az igazi erejét csereként tudjuk kamatoztatni. A kispadról érkezve sokszor eldöntheti a párharcot.

9 IF PABLO PEREZ

Valószínűleg ő az, aki sokak számára ismeretlen. Hasonló a POTY Christiansen kártyához, bár egyben erősebbnek is mondható. Bármit megold a pályán és emellett szórakoztató vele játszani.

10 NIF BALDE DIAO KEITA

A lista végére az év egyik legjobbja került, már ami a cseréket illeti. Effektív és hihetetlenül megéri az árát. Egyesek szerint egy Martial 2.0-át kapunk személyében, mivel magas, erős és csodálatosan bánik a játészerrel, hogy a lövéseiről már ne is beszéljek. 2 ezer körül mozgott az ára, szóval kihagyhatatlan ajánlat a cserepadra.

Nektek hogyan néz ki a kispad?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!