Az EA közleményéből kiderült, hogy WL módosítás várható

Az EA közleményéből kiderült, hogy WL módosítás várható

Az egyik vezető designer adott ki egy rövid közleményt, melyben felvázolja a mostani és a következő hónap helyzetét.

A FIFA18 Ultimate Team egyik vezető játéktervezője, Tyler Blair intézett üzenetet a rajongóknak. Elmondása szerint jó néhány módosítás majd februárban lép életbe, illetve igyekezett némi indokkal szolgálni a legutóbbi frissítés kapcsán.

Silver 2 kvalifikáció Februártól

Sokakat bátorított a több játékra, mikor bemutatták a kvalifikációt és a díjakat a Gold 3 és magasabb szinteken.

A Gold 3 eléréséhez 18 győzelemre van szükség, és az adatok azt mutatják, hogy a játékosok nagy csoportja abbahagyja a játékot, amikor elérik azt. Azt is kimutatja, hogy többeknek 31 meccset igényel körülbelül ennek a rangnak a megszerzése. A kiadó tisztában van azzal, hogy a jutalmak nagy hajtóerőt jelentenek, így igyekeznek a lehető legtöbb győzelmet begyűjteni a fanok, azonban jelentős részük ennél a szintnél megáll. Ezen a részén pedig mindenképp fejleszteni szeretnének.

A FUT Champions-ok jutalma Silver 2 és ezen szint felett, hogy bejutnak a következő Weekend League-be. A kvalifikációs bónusz megszerzéséhez majd 11 győzelem szükségeltetik. Azzal, hogy a belépőszintet Silver 2-re tették át, a liga összméretét kissé megnövelik, ezzel egyidejűleg pedig lehetővé válik, hogy sokkal hamarabb újra tudjanak selejtezni a következő hétvégére a vállalkozó kedvűek. A statisztikák azt mutatják, hogy a játékosok nagy százaléka 20-23 meccs után ezt meg is tudja oldani, sőt vannak, akik még könnyebben bejutnak.

Ez a változás azonban megőrzi az eddigi struktúrát, mivel továbbra is szeretné az EA megtalálni a világ legjobb FUT játékosait, miközben versenyképes szisztémát tesznek elérhetővé az összes Ultimate Team résztvevő számára.

A mérkőzés előtti információk áttekintése

Frissítették a játék előtti lehetőségeket és beállításokat.

  • A csapatválasztó képernyőn megváltoztatták a hazai és az idegenbeli mezek a Home and Away megjelenítésének módját; -most a "My Squad" és az "Opponent Squad" felirat látható. Továbbá eltávolították a stadion választásának lehetőségét, a különböző kamera szögek beállítását, illetve a változó árnyékmintákat. Minden FUT mérkőzést a FeWC Stadionban lehet lejátszani, esti és tiszta idő mellett.

  • Változott a mezek kiválasztásának módja is. Mostantól eldönthetjük a saját és ellenfelünk szerelését is, ráadásul mindkét játékos csak a saját beállításait fogja látni a mérkőzésben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!