Nálunk próbálták ki magukat először kommentátorként Pamkutyáék

Nálunk próbálták ki magukat először kommentátorként Pamkutyáék

Kipróbálták még a V4 egyik megosztó játékát, a Clash Royalt és természetesen kifaggattuk őket a játékos szokásaikról is.

A Despacito meghódította a világot, ezzel egy időben a Pamkutya paródiája Magyarország első számú humorcsászáraivá emelte a párost, persze nem ez az egyetlen bohózat öltött formát fáradhatatlan ötleteléseik és munkásságuk során. Kicsit levetve a tréfa köntösét, belevágtak a Pamkaland sorozatukba is, felejthetetlen élményeik között nézőik nappalijába hozták el magát Deadpoolt (Ryan Reynolds és a két kabátos youtuber esete), versenyeztek autóval, átélték a 2016-os foci Eb őrületes hangulatát, megalkották a legnagyobb magyar hóembert, fóka kerítőként is feltűntek, de elmesélték egy lufi sztratoszférában tett látogatását is.

Pista és Béla most egy újabb kaland részeseivé váltak, hiszen az e-sport világában merültek el velünk, megosztották gondolataikat az elektronikus versenyzésről, beszélgettünk a V4 Future Sports Festivalról, majd kipróbálták magukat egy teljesen új területen, miután mikrofont ragadva kommentálták végig egy Rocket League meccs szeletét. Minden további válaszukat a videóban hallgathatjátok meg:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!