A világ legnagyobb verekedős játék fesztiválja magyarul is nézhető

A világ legnagyobb verekedős játék fesztiválja magyarul is nézhető

A verekedős játékok múltja sok-sok évre, sőt, évtizedre nyúlik vissza, hazánkban talán kevésbé ismert, de a világ számos pontján hatalmas rajongótáborral bír.

A bunyós programok csúcsa az EVO, mely eddig évente egyszer, Amerikában került megrendezésre. A történelem folyamán először, a sorozat a fighting games mekkájába, Japánban is megmutatta magát.

Az EVO Japan Tokióban nyitotta meg először kapuit és egészen elképesztő népszerűség övezi ezt a rendezvényt. A résztvevők száma még lenyűgözőbb, minden meghatározó játék jelen van és rengeteg fantasztikus összecsapást lehetett már látni. Őszintén, lehetetlen elkezdeni felsorolni a figyelemre méltó játékosok számát, ráadásul több, mint 4000 jelentkező volt, Ázsiából pedig minden számottevő sztár ott van a tornán. A világ minden pontjáról érkeztek ettől függetlenül profik és vállalkozó kedvűek, hogy megmutassák milyen fából faragták őket. Az eseményen a 7 hivatalos játék a következő: Street Fighter 5: Arcade Edition, Guilty Gear X REV 2, Tekken 7, Super Smash Bros. 4, BlazBlue: Central Fiction, King of Fighters 14 és az ARMS. Ezenkívül több, kisebb verseny is zajlik a háttérben.

Az angol és japán nyelv mellett, vasárnap 14 órától magyarul is megnézhetitek a döntőket! A helyszínen tartózkodik a PIXEL Egyesület 2 tagja, akik további érdekes sztorikat fognak szolgáltatni január 28-án. A vesztes-ági döntők mellett a finálét lehet majd látni 6 játékból, viszont a Tekken 7 hazai népszerűségét illetően ott további párharcokat is elhozunk nektek. Az ágrajzokat illetően a következő játékokban nézzük meg az állásokat:

Tekken 7

Street Fighter 5: Arcade Edition

Guilty Gear X REV 2

A közvetítés során látható lesz még a BlazBlue: Central Fiction, King of Fighters 14 és az ARMS legjobbjainak is a párharcra a következő csatornán:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!