Kiderült, hogy mikor jön a Battlefield 1: Turning Tides maradék része

Kiderült, hogy mikor jön a Battlefield 1: Turning Tides maradék része

A két részletben érkező DLC-t nemsokára teljes pompájában nyomathatjuk. 

Bár a decemberi időszakban minden földi jóval el voltak látva a Battlefield 1 rajongói, az elmúlt hetekben hatalmas a csend a játék háza táján, ezért nagyon örültünk annak, amikor az EA-DICE páros bejelentette, hogy hamarosan megkapjuk a két részletben érkező Turning Tides DLC második felét, amivel aztán teljessé válhat a kiegészítő. Szerencsére egyáltalán nem kell sokat várni rá, ugyanis holnap, azaz január 30-án élesedik a cucc PC-n, PlayStation 4-en és XBOX One-on.


Ugyebár akik rendelkeznek Battlefield Premiummal, vagy a játék Revolution változatával, azok automatikusan megkapják az új tartalmakat, ami –többek közt– két vadiúj multiplayer map lesz. Ahhoz, hogy ezek problémamentesen élesedni tudjanak, némi szerverkarbantartásra van szükség, ezért bizonyos intervallumokban nem lesznek elérhetőek a Battlefield szerverei. 

PC esetén délelőtt 9 órától, PlayStation-ön 11 órától, míg XBOX One-on pedig 13 órától indul a DLC-hez szükséges karbantartás. Az új pályák mellett egyéb változtatások is érkeznek a játékba, amik közül kiemelkedik a fegyverek közti egyensúlyért felelős javítás, aminek hála még nagyobb repertoárral vághatunk majd bele a küzdelmekbe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!