Jarvan IV és Ezreal második VB skinjüket kaphatják meg idén

Jarvan IV és Ezreal második VB skinjüket kaphatják meg idén

Tavaly a VB döntőben az SKT labdába sem tudott rúgni és az azóta KSV néven futó SSG könnyedén nyert. A VB cím mellé természetesen skinek is járnak, két karakternek ez lehet a második.

Tavaly a világbajnoki döntőt kivételesen nem az SKT nyerte meg. Eddig minden VB címet hazavittek, ahol szerepeltek és tavaly előtt is az SSG volt az ellenfelük, ám akkor 3-2 nyertek. Tavaly egy mérkőzést sem tudtak elvinni és 3-0-ra Crownék 3-0-ra verték őket. Így a rengeteg pénz és a VB cím mellett övék lett a lehetőség, hogy saját skint válasszanak.

Az előzetes lista már a VB után egy-két órával nyilvánosságra került, de nem volt teljes. Az SSG-nek összesen hat tagja volt, akik mind világbajnoki címet és vele együtt világbajnoki skint is kaptak, íme a végső lista:

  • CuVee: Gnar
  • Amibition: Jarvan IV
  • Haru: Ezreal (egyszer játszott a dzsungelben)
  • Crown: Taliyah
  • Ruler: Xayah
  • CoreJJ: Rakan

És hogy mi is ebben olyan különleges? Hat világbajnokságon már túl voltunk a tavalyi előtt, mégsem volt még sosem átfedés, míg ezúttal rögtön kettő is lesz. Jarvan IV és Ezreal lesznek az első hősök a játékban, akiknek rögtön két világbajnoki kinézete is lesz. Jarvan IV ugyan csak visszamenőleg kapta meg utólag, de Cyanide, a Fnatic akkori dzsungelese erre a hősre kért kinézetet az első szezonbeli győzelme után, amikor is az aAa-t nyomták le.


Ezreal pedig legutóbb a második szezonban kapott VB kinézetet BeBe-nek köszönhetően, hiszen abban az évben a Taipei Assassins nyert bravúrosan a mindaddig domináló Azubu Frost ellen.


A kinézeteket valamikor nyárra várhatjuk, az előző évekhez hasonlóan. Mivel a Riot elmondása szerint nincs semmilyen megkötés a választásokra, ezért olyat is lehetett választani, akinek már VB skinje. Miért is korlátozás lenne egy VB cím után, ha valaki, akkor ők megérdemlik. CuVee még annyit elárult az eddig látottak alapján, hogy a Gnar és Ezreal skinek nagyon népszerűek lesznek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.