Megvan, hogy kik képviselik Clash Royale-ban Magyarországot a V4 Future Sports Fest-en

Megvan, hogy kik képviselik Clash Royale-ban Magyarországot a V4 Future Sports Fest-en

Izgalmas párharcok után kiderült, hogy kik ma az ország legjobb Clash Royale játékosai. 

A tegnapi nap folyamán zajlott le a V4 Future Sports Fest Clash Royale-ban tartott nemzeti döntője, ahova az online selejtezők során tündöklő 8 magyar játékos került be. Közülük azonban csak ketten juthattak tovább a sorsfordító offline versenyre, ahol nem kevesebb, mint 100 ezer eurós összdíjazásért csapnak össze a régió legjobb játékosai. 


A nemzeti döntő igazán izgalmas meccsekkel örvendeztette meg a játék rajongóit, ezért ha ti is közéjük tartoztok, mindenképpen pörgessetek bele a nem mindennapi eseménybe. A párharcokból végül 
PatrikingX és Acsi került ki győztesen, ezért ők lesznek azok, akik Magyarországot képviselik a március 23. és 25. között megrendezésre kerülő versenyen. Ezúton is gratulálunk nekik, ahogy a többi döntősnek is!

Ha szeretnétek az első sorból szurkolni hazánk fiainak, hogy valamelyikük behúzza az 50 ezer eurós fődíjat, akkor regisztráljatok az alábbi linken. Ráadásul nem csak Clash Royale-ban, hanem Counter-Strike: Global Offensive-ben, League of Legends-ben és FIFA18-ban is szurkolhattok majd magyar játékosoknak, úgyhogy már ezért is megéri ott lenni a budapesti rendezvényen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!