Egy nVidia beállítás után sokkal simábban mehet a CS:GO és a PUBG is

Egy nVidia beállítás után sokkal simábban mehet a CS:GO és a PUBG is

FPS-t egyáltalán nem növel, de mégis sokkal simábban fut a játék, mint azelőtt.

Sokan nem tudják eldönteni, hogy placebo-e vagy sem, de az biztos, hogy a kipróbálás után nekem is úgy érződött, hogy sokkal simábban fut a játék. FPS-t nem adott hozzá, de ez nem is meglepő, hiszen pár kattintástól és egy nVidia beállítástól nem szabad csodát várni, de úgy érződik, hogy segített a játékon.

A videó időtartamán is látszik, hogy ez nem egy tíz perces bogarászás a fájlok között, ami végül nem hoz semmit. Az első lépés nem más, mint ezen link megnyitása, ahol pedig az alábbi kép fogad majd.

Itt rákattintunk a fájl nevére és már le is tölti nekünk a becsomagolt mappát. Nyugalom, nincs benne vírus, több gépen is teszteltem. Ezután a letöltött zip fájlt kicsomagoljuk valahova és elindítjuk az nvidiaProfileInspector-t. Azon belül pedig a képen látható módon beírjuk a játék nevét.Ezután a 2. pontban –aminek Sync and Refresh a neve– megkeressük a Frame Rate Limiter Mode-ot, valószínűleg a harmadik pont lesz az.Ez alapból default-on van, ezt kell átrakni a képen látható, fölülről a hatodik beállításra.A jobb felső sarokban megtalálható apply changes-re kattintva már készen is vagyunk, be lehet zárni a programot és indíthatjuk a CS:GO-t.A játéknak mostantól sokkal simábbnak kell érződnie és a néha előforduló "dadogást", azaz stuttering laggot is meg kellett, hogy oldja. Ha nem érzel különbséget, akkor lehet, hogy nem voltak ilyen problémáid, vagy az egész dolog egy placebo, ami nem a játékodon, csak az agyadon segít. Mindenesetre egy próbát megér, tényleg nem egy hosszú folyamat.

Ugyanezen beállítások használhatóak a PUBG-re is, az első lépésnél nem a CS:GO-t írjuk be, hanem a Player Unknown's Battlegrounds-ot és onnantól követjük a képen látható segítséget. Egyes beszámolók szerint itt is segít, hogy simábbnak érződjön a játék.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!