A hétvégén átveszik az uralmat a közepes tankok!

Ahogy legutóbb, úgy most is összegyűjtöttük nektek a top 10 harckocsit, amit érdemes beszerezni az aktuális hétvégi ajánlat keretein belül.

A hétvégi ajánlatok között a Lorraine 40t is helyett kapott, ami talán az első számú vételnek számít a hétvégén, de erről majd a cikk végén olvashattok bővebben.

AJÁNLAT IDŐTARTAMA: FEBRUÁR 10. (SZOMBAT) REGGEL 6 ÓRÁTÓL FEBRUÁR 13. (KEDD) 6 ÓRÁIG

50% kedvezmény minden normál tier V közepes tank árából. 30% kedvezmény minden tier VI-VII normál közepes tank árából.
50% kedvezmény Chi-Nu Kai japán prémium közepes tank árából 50% kedvezmény a T-25 német prémium közepes tank árából.

Ezenfelül mindennap háromszoros XP-t kapunk az első győztes csatáért.

A legjobb 10 közepes tank tier V és tier VII között

Továbbra is azt tudnám tanácsolni, hogy mindenki döntse el maga, hogy melyik tank jön be neki, de úgy gondolom ezekben a tankokban nem csalódtok majd.

10. M4A3E8 Sherman

Ezt a tankot több okból kifolyólag is szerethetjük. Egyrészt kiváló tulajdonságokkal rendelkezik lövegkezelhetőség terén, másrészt igazán mozgékony és emellett jól védett, így minden adott egy élvezetes játékmenetet biztosító tankhoz. Továbbá választhatunk, hogy a gyorsabban töltő AP lövedékkel operáló, bár kisebb alfájú, de pontosabb löveget, vagy pedig a 105 mm howitzer löveget szereljük fel rá és HE lövedékkel bontogatjuk az ellenfeleink HP-ját.

9. T-34

Sokan a második világháború legjobb tankjának tartják, de az biztos, hogy a szovjetek nem aprózták el a gyártását, és míg a valóságban a T-34-ek sorra hullottak, addig a játékban az 57 mm löveggel felszerelve valódi halálosztóvá válik, ami közelről halálos fenyegetést jelent bármelyik vetélytársára.

8. T-34-85

A T-34-85 a kissé statikusabb játékot előtérben részesítő játékosok kedvence lehet, hiszen a több HP és az erősebb páncélzat mellett megőrzi a T-34 pozitív tulajdonságait, és a 85 mm löveggel felszerelve közepes, illetve nagy hatótávolságú lövéseknél is megállja a helyét.

7. A-43

Az alternatív közepes vonalat tier VI-ban az A-43 erősíti, ami az agresszív játékot előnyben részesítő játékosoknak ajánlanék, hiszen ezzel a tankkal a mozgékonyságunkra és az 57 mm löveg brutális DPM-ére építhetünk, amit a T34-hez hasonlóan közelharcban kamatoztathatunk.

6. Panzerkampfwagen IV (H)

Előnyét a 10,5 cm howitzer löveg adja, ami a szintjéhez képest brutális potenciállal rendelkezik, ugyanis számos tankot szedhetünk ki vele egy lövésből, de akár a jól páncélozott nehéz tankoknak is fejfájást okozhatunk vele.

5. Comet

A Comet játékmenetét tekintve nagyon hasonlít az A-43-hoz, ellenben a kiváló 12 fokos lövegsüllyedését tekintve sokkal könnyebb ráérezni, így talán több sikerélményt adhat.

4. Cromwell

A Cromwell közel ugyanazt tudja, mint a Comet, ellenben sokkal kisebb tankokkal fut össze, így jobban tud érvényesülni a 76 mm-es ágyújával.

3. Strv 74

Az Strv 74 egyik legnagyobb előnyét az adja, hogy nagyon ritkán találkozhatunk vele a csatákban, így sokan talán nem is tudják, de a játék talán legbrutálisabb csőlehajlásával, menet közbeni pontosságával és célzási idejével rendelkezik.

2. T20

A T20 hihetetlenül mozgékony egy közepes tankhoz képest, ráadásul a 240-es alfa kombinálva az APCR lövedék kimagasló páncélátütési értékével a legvastagabb páncélzattal rendelkező nehéz tank ellen is életképessé teszi, míg a saját szinte uralhatja a csatát. A lövegsüllyedést természetesen itt is érdemes kiemelni, mint pozitív tulajdonságot.

1. M4 Sherman

Az M4 Sherman ugyanabból az okból került az első helyre, mint legutóbb a KV-1: kis szinten játszi könnyedséggel dominálhatunk vele. Adott a howitzer löveg, ami ugyanolyan hatékony, mint a Pzkpfw IV-en, ellenben a jobb csőlehajláson nagyon sokat nyerünk, akárcsak a mozgékonyságon és talaj ellenálláson. Számomra tier V és tier VII között ez a páncélos a király.

Küldetések

Supply Drop

  • Nyerj meg 5 csatát úgy, hogy a top 10 alap XP játékos közt végzel a csapatodban.
  • Jutalom: 3 darab nagy javítócsomag.
  • Naponta 3x teljesíthető.

Flanking Manoeuvres

  • Nyerj meg egy csatát úgy, hogy a top 10 alap XP játékos közt végzel a csapatodban.
  • Jutalom: 2x legénységi XP a csatában.
  • Ismételhető & csak közepes tankokkal teljesíthető.

Prémium ajánlat

A Lorraine 40t egyértelműen a legjobb választás, ha prémium közepes tankokról van szó, amelyről az alábbi cikkben írtunk részletesen.

Adventi naptár 10. nap: Lorraine 40t

Uacute;jra megvásárolható az egyik legerősebb tier VIII prémium közepes harckocsi!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.