Ma indulnak a V4 LoL selejtezői, -neveztél már?

Ma indulnak a V4 LoL selejtezői, -neveztél már?

15 órától indul a buli, magyar közvetítés ON!

A CS:GO és a Clash Royale után most a League of Legends selejtezőin a sor, hogy kiderüljön, ki lesz az a magyar csapat, amelyik hazánkat képviseli majd a V4 Future Sports Festival nagyszínpadán, március végén a BOK csarnokban!

A 300.000 euró, átszámítva kb. 93 millió Ft-os (!) összdíjazás 4 csapat között oszlik majd el a LAN-on, de addig hosszú út vezet még: először nyílt selejtezőről kell bejutni a nemzeti döntőbe, ahonnan az abszolút győztes játszhat majd színpadon. Az első nyílt kvalifikáció vasárnap, azaz ma délután 15 órakor kezdődik, kb. eddig tudtok még ti is nevezni a csapatotokkal, ha szeretnétek ringbe szállni az óriási összdíjazáért! 

ITT TUDTOK NEVEZNI A V4 LEAGUE OF LEGENDS SELEJTEZŐJÉRE!

A nyílt selejtező Bo1 formátumban zajlik egészen a Top8-ig, ahonnan a Top4-be már Bo3 meccseket játszanak a felek egymással. Ha megvan a négy, nemzeti döntőbe jutó csapat, akkor utána Bo1-es helyosztókkal dől el a kiemelés, ez a nemzeti döntőben lesz majd fontos.

Aki esetleg az első nyílt kvalin nem jutna a legjobb négy közé, még tehet egy próbát a másodikon, február 18-án, vasárnap. Kiváló alkalom ez a csapatoknak, hogy megmutassák magukat a nagyközönség előtt, hiszen a párharcokról élő közvetítés is lesz a V4 Future Sports Festival hivatalos Twitch csatornáján!

Nézd meg V4FutureSports élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ha pedig már a helyszíni giga show-ra készülnél, akkor már most foglald le a helyet magadnak: a belépés ingyenes, csak regisztrálnod kell, melyet itt tudsz megtenni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!