Legend paklik profiktól -Lássuk mi hasít az utóbbi időben

Legend paklik profiktól -Lássuk mi hasít az utóbbi időben

Látva az ismert játékosok paklijait azt lehet mondani, hogy kicsit lassult a meta, aztán lehet, hogy a metaelemzés rendesen megcáfol majd. Íme Purple, Thijs, Asmodai és Nicslay legend paklijai.

Mióta a nerfek megérkeztek, ismét mindenki lázas kísérletezgetésbe kezdett a ladderen. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Cubelock kezd nagyon erős lenni, de ezzel együtt az olyan ellen paklik is kezdenek elterjedni, mint a Secret Mage, a Miracle Rogue, sőt az OTK Paladin is újra felbukkant. Ezen okokból pedig az ismertebb streamerek és profi játékosok ismét elkezdték kirakni, hogy milyen paklikkal és meddig jutottak el legend-ben. 

Thijs Malygos Big Priest

A holland játékos leírása alapján 32-13 győzelmi arányt tudott letolni ezzel a paklival, ami iszonyatosan erős. A deck már alapból jól szuperál, hiszen gyakorlatilag folyamatosan megpróbál nagy lényeket "csalni'' a pástra, de Thijs olvasatában van egy alternatív győzelmi feltétel is. A Malygos + dupla Holy Smite igencsak fájdalmas kombó tud lenni.

Purple Control Cubelock

Purple is belehúzott a dolgokba, hiszen ő is rendesen megszaladt legendben. Ehhez egy kicsit Cubelock, kicsit Control Lock hibridet pörgetett.

Asmodai OTK Paladin

Asmodai szerint a Call To Arms annyira jó, hogy simán elférhet az OTK pakliban is. Látva a 2 és 1 droppokat, ezzel nagyon is egyet tudunk érteni, hiszen a spell olyan értéket pattint ki a pástra, hogy az nem semmi. Ezen kívül persze az öreg Auctionmaster is visszatért, amihez persze jár a Burgly Bully is.

Nicslay Miracle Rogue

Nicslay Miracle Rogue paklijában semmi meglepő nincs igazán, talán az egyetlen furcsaság, hogy nincs benne Shadowstep. De ezek szerint anélkül is működik, hiszen rank 5-ről simán felment legendig.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!