DeadFox-nak és a GameAgents-nek is szurkolhatunk egyidőben!

Indul az ESL Pro League hetedik szezonjának magyar nyelvű közvetítése, közben pedig a Bets.net kupáján folytatja a GA! Természetesen mindkettőt elhozzuk nektek!

Legutoljára az SK vitte a prímet és a nyerte meg az offline döntőt Dániában. Számunkra a HellRaisers-ben szereplő Bőröcz "DeadFox" Bence miatt is fontos ez a liga. Csapatával az ötödik évadban az életükért kellett küzdeniük, a hatodikban pedig langyos vizű teljesítményükkel a középmezőben tartották magukat. Most viszont itt a lehetőség, hogy az új évadban akár a döntőig verekedjék magukat! A torna az online alapszakasszal és az offline döntővel együtt 1 millió dolláros összdíjazással bír.

Az első hét, első mérkőzése ma 17 órától indul, ami G2 vs. FaZe lesz! Majd várhatóan 19:15-től HellRaisers vs. NA'Vi küzdelem érkezik, végül pedig egy laza FaZe vs. Astralis-szal vezetünk le.

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Emellett pedig azt is nézhetitek, hogy miként néz szembe Domoszlay "koloRRR" Ádám a V4 selejtezőkön is látott Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen-nel! 19 órától a Sprout, majd 20 órától a Kinguin ellen kell bizonyítania a GameAgents-nek a Bets.net Challenger Series kupáján! Tegnap ugyan kikaptak a Fragsters ellen, de most itt az idő szépíteni! Mindkét csatornán szüksége lesz a játékosoknak a buzdításotokra! Csatlakozzatok! 

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!