Megmenekül az NA e-sport?

Megmenekül az NA e-sport?

Talán mégsem maradnak hoppon az amerikai e-sportolók, ugyanis jön a Community League!

Az elmúlt hetekben számos bejegyzés, hozzászólás és gondolatmenet született a Community League-gel kapcsolatban. Ez a cikk a fontosabb információkat foglalja össze, és segít megmagyarázni, hogy mi is lesz ez a liga.

Lőttek az amerikai WGL-nek!

Miközben az európai csapatok a formátumváltásra várnak, addig a Wargaming egyszerűen elkaszálta az amerikai WoT e-sportot!

Miért jött létre a Community League?

A Wargaming nemrég bejelentette, hogy nem rendez e-sport bajnokságot az NA szerveren 2018-ban, így sok játékos ütötte meg a bokáját. Ezek a játékosok ennek ellenére továbbra is szeretnének megmérkőzni egymással szervezett keretek között, amiben a Community League segít majd.

Hogy működik?

Bár némi változást eszközölnek a szervezők, de továbbra is ugyanazt a fő irányt követnék, mint a WGL NA. A formátum 7/70 marad és a mérkőzések pedig támadás/védés módban, BO9-ben zajlanak majd. A szezon hosszát az határozza meg, hogy hány csapat regisztrál, és a két fordulós csoportkört egy rájátszási szakasz követi majd. 

Hogyan segíthettek?

A legegyszerűbb, ha minél több ismerősötöknek szóltok a ligáról, de emellett csatlakozhattok a liga Discord szerveréhez, illetve a GoFundMe oldalon keresztül segíthettek kiegészíteni a nyereményalapot.

Hogyan lehet csatlakozni?

A regisztráció a GosuTactics.com oldalon bonyolódik le. Egyszerűen csak bejelentkezel a WoT fiókoddal és csatlakozol a csapatodhoz.

Mikor kezdődik?

A regisztráció február 23-án pénteken zárul, és az első mérkőzésre február 26-án kerül sor.

Hol nézhetjük majd?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.