Tényleg nem szórakozott a streamer, aki azt mondta, hogy csak disznókkal felfejlődik 60-ra

Tényleg nem szórakozott a streamer, aki azt mondta, hogy csak disznókkal felfejlődik 60-ra

A South Park ihlette fejlődés a 7.3.5-tel vált valósággá.

A WoW világában rengeteg értelmetlen rekordot és a közösség által készített kihívásokat lehet megcsinálni. Vannak könnyebbek, nehezebbek, vagy éppen elképesztően hosszúak és unalmasak. Persze amikor a 7.3.5-tel bekerült a Scaling World pár elvetemült játékos arra gondolt, hogy végre megtehetik azt, ami a South Park híres epizódjában volt.

A történet szerint egy csaló nem engedi felfejlődni a srácokat, akik ezért csak a Stormwind mellett megtalálható disznókat ölik a 60-as szintig. Aki véletlenül nem látta és szereti a felnőtt humort, mindenféleképpen nézze meg a 10. évad 8. epizódját. Itt jön képbe ianexplosion, aki megígérte, hogy felfejlődik 60-ra ugyanezzel a módszerrel. Kicsit kikészült, de végül sikerült véghez vinnie a kihívást.

Szerencsére minden érdekes statisztikát számon tartott. A karakterrel összesen 5 napig és 21 óráig fejlődött, ami 141 órát jelent. Kevesebb, mint egy hónapig csinálta ezt a monoton harcot a vaddisznókkal szemben, amiből összesen 19801-et vágott le a siker érdekében. Senki sem tudja, hogy pontosan miért tette vagy egyáltalán volt-e bármi értelme, de az odaadása és a küzdeni akarása példamutató. Sokan már egy NPC szerepet vízionálnak neki, amit lehet, hogy meg is érdemelne. Emellett persze sokan azt mondják, hogy itt már nincs értelme megállni és továbbra is így kéne fejlődni, de valószínűleg ehhez nincs túl sok kedve a streamernek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!