Készítsétek magatokat, ma éjjel indul az Overwatch League második etapja!

Készítsétek magatokat, ma éjjel indul az Overwatch League második etapja!

Új játékosok és pályák, továbbá megváltozott meta vár ránk az elkövetkezendő öt hét során. 

Rövid szünet után ma éjjel visszatér az Overwatch League a második etappal és az előttünk álló pár hétben ismét a világ legjobb játékosainak küzdelmeit tekinthetjük meg. A Stage 2 jó néhány változást is hoz majd a versenysorozatba, új játékosok érkeznek például a Dallas Fuel-be, a Florida Mayhem-be illetve a Los Angeles Gladiators-ba, továbbá a Shanghai Dragons színeiben láthatjuk majd a liga első női tagját, Kim "Geguri" Se-yeon-t. Érdekesség, hogy a Blizzard időközben megosztotta a liga hivatalos versenyszabályzatának egy részét, amit ezen a linken tudtok megtekinteni. 

Mindemellett a stúdió frissíti a map pool-t is és olyan közönség kedvenc helyszíneken folynak majd a mérkőzések, mint King's Row, Route 66, vagy Lijiang Tower, ráadásul az összecsapásokat már az aktuális patch-en rendezik, ami már tartalmazza a Mercy nerfet. Emiatt a játékosok is nagyon izgatottak és ezt az OWL stábjával is megosztották. 

A második etapról természetesen a versenysorozat hivatalos showműsora, a Watchpoint is készített egy adást, amiben Matt "Mr X" Morello, Mitch "Uber" Leslie, Christopher "MonteCristo" Mykkles és  Erik "DoA" Lonnquist latolgatják a csapatok esélyeit és elvárásaikat a küzdelmekről. 

Na de ugorjunk is az izgalmas részre és nézzük meg, hogy milyen mérkőzések várnak ránk a ma éjszaka folyamán. A Blizzard sajnos megváltoztatta a menetrendet és a Stage 2 mérkőzései hétköznaponként már egységes időpontban, közép-európai idő szerint hajnal 1:00-kor kezdődnek. 

  • 1:00 - Seoul Dynasty vs. Los Angeles Valiant
  • 3:00 - Dallas Fuel vs. Sanghai Dragons
  • 5:00 - Los Angeles Gladiators vs. San Francisco Shock

Az összecsapásokat az MLG.com oldalon, továbbá az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján is nézhetitek majd. Jó szórakozást mindenkinek!

Nézd meg OverwatchLeague élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!