Egyszerűbb driftelni a Sion ultival, mint gondolnánk - Videó

Egyszerűbb driftelni a Sion ultival, mint gondolnánk - Videó

Sion túl sokszor látta a Halálos iramban: Tokiói hajsza című filmet.

Vannak olyan fanatikusok, akik ha látnak valamit egy filmben, le akarják utánozni vagy legalábbis mindent megtesznek annak az érdekében, hogy ehhez legközelebb kerüljenek. A filmes univerzum már sokkal korábban elérte a játékot, ugyanis nem egy karakter, hőskinézet, vagy érdekesség tartalmaz utalást filmre, mesére vagy akár egy-egy anime-re.

Szerencsére valójában Sion nem a sok filmnézéstől kattant meg, hanem egy egyszerű trükk segítségével elérhető, hogy az ultija akár 90-180 fokot is forduljon egyetlen szempillantás alatt. Így van, az alig mozgó Sion ulti egy hirtelen driftet képes bevágni.

Íme az élőholt gyilkológép driftelős videója:


A trükk pedig egyszerűbb mint gondolnánk. A Sion ulti használatát követően ha lecsatlakozunk a játékról, hősünk is a legtöbb karakterhez és gondolatmenethez illően elindul a bázis fele. Tehát egyszerűen az ulti használata után egy alt + f4 megnyomásával a karakter bevágja az irányt a bázis fele és elkezd hazafele rohanni. Ennek köszönhetően készült a fentebbi vicces videó, ahogyan "driftel" a karakter.

Ez persze inkább poénfaktor és éles meccsen nem igazán javasoljuk a használatát, mivel sok jó nem sülhet ki belőle, szóval ha lehet, ezt inkább ne próbáljátok meg utánozni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.