Top 5 tank rangsorolt csatákra

Top 5 tank rangsorolt csatákra

A rangsorolt csatákban mindenki megpróbál a lehető leggyorsabban minél magasabb szintre jutni, -de mégis melyek azok a tankok, amikkel a legegyszerűbben juthatsz fel a ranglétra csúcsára?

Amennyiben a rangsorolt csaták rendszeréről és a díjazásáról szeretnél többet megtudni, úgy ajánlom előző cikkünket, amiben egy rövid összefoglalót olvashattok a legújabb szezonról.

Ma kezdődik a Rangsorolt csaták következő szezonja!

Scheff | 18/02/19 10:51 A WG figyelembe vette a visszajelzéseket és némiképp finomított a Rangsorolt csaták rendszerén, de vajon sikerült ténylegesen kiküszöbölni a béta szezonok hibáit? A WG rengeteg mindent módosított a korábbi szezonokhoz képest, így itt a teljes lista kiegészítve az aktuális ajánlatokkal és nyereményekkel.

A top 5 tank

Természetesen ez a lista csak az én véleményemet tükrözi, így amennyiben szerintetek más tankokkal is eredményesek lehettek, akkor írjátok meg a véleményeteket.

WZ-111 5A

Az új kínai nehéz tank az egyik legjobb választás több szempontból is. Egyrészt a páncélzata és a páncélátütése HEAT lövedékkel elképesztően magas, másrészt a sebességének köszönhetően akár a közepes tankokkal is tarthatja a lépést egy-egy rohamnál. Különlegesség a tanknál, hogy a mostani metában a 640 átlag sebzéssel rendelkező HE lövedéke különösen hatékony lehet a beásott tankok ellen.

Super Conqueror

A Super Conqueror az egyik, ha nem a legjobb választás hull down harcokhoz, ugyanis ha megszerzi a magaslati pozíciót, akkor onnantól lehetetlen beütni a tornyát, így marad a HE lőszer, mint egyetlen opció vele szemben. A Super Conqueror ugyan nem olyan mozgékony, mint a WZ-111 5A, ellenben a lövege lézerpontosságú és a legpáncélozottabb tankokat is játszi könnyedséggel sebezhetjük meg vele.

Object 907

Akik a CW kampányok valamelyikén megszerezték az Object 907-et, azok nagyon jól jártak, hiszen ez a szovjet tier X közepes tank még mindig a topon van. A lövege hozza azt a szintet, amit az Object 140 és T-62A esetében, ellenben a páncélzata nagyon trükkös és számos helyzetből jöhetünk ki győztesen ennek köszönhetően.

Object 430U

A 0.9.22-es frissítéssel az Object 430 teljesen megváltozott, és azt kell mondanom, hogy jelen formájában egyértelműen a 113-hoz hasonlít, ellenben mozgékonyabb és védettebb annál. A jelenlegi metában az Object 430U egyértelműen megállja a helyét, hiszen jól használható minden helyzetben, legyen szó akár arról, hogy a közepes tankokkal kell rohamra menni, akár a nehéz tankok mellett folytatott állóháborúról.

Object 268 version 4

Ez a tankvadász elsősorban a powercreep mivolta miatt kerülhetett be ebbe a top 5 tank közé. Egy TD-hez képest meglehetősen mozgékony és jól páncélozott, így rohamra és ütközésre is alkalmas. A lövege szintén pazar és az extra magas HE sebzés (840) sok helyzetben szintén jól jöhet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.