Mennyire ismered a már kivett tárgyakat a LoL-ban? -kvíz

Mennyire ismered a már kivett tárgyakat a LoL-ban? -kvíz

Most, hogy visszatér a Twin Shadows és a Shurelya's Reverie, eszembe jutott több régmúlt tárgy is a játékból. Kíváncsi lettem, hogy ti mennyire emlékeztek még rájuk.

A League of Legends legelső, alfa változata a napokban lett 9 éves, amikor is a játék mindössze 17 karakterrel jelent meg. Az évek során rengeteget változtak és bár hős a játék megjelenése óta nem került ki, a tárgyak már nem voltak ennyire szerencsések. Amellett, hogy a frissítések mellett folyamatosan kalapálják őket, számtalan alkalommal, ahogy változott a játékkörnyezet, egyes tárgyakat egyszerűen elkaszáltak.

Lee sin eddig is vak volt, most még a kutyáját is elvették

Aioween | 18/02/23 10:25 Elsősorban a kompetitív meta miatt szedték ki a wardokat adó dzsungeles tárgyat, de ezzel együtt két karaktert akarva-akaratlanul erőteljesen lenerfeltek. Sok minden változott a 8.4 során, úgy a hősök, mint a tárgyak terén, valamint a rúnák sem maradtak változatlanok.

Hogy összesen hányat, azt nehéz lenne megszámolni, 9 év nagyon hosszú idő, de most nem is ez a lényeg. Az alábbi kvízzel azt szeretnénk felmérni, hogy ki milyen régóta játszik, illetve mennyire jó az emlékezőképessége. Egy pár tárgynál bevallom még nekem is puskáznom kellett, hiszen akadnak olyanok, amiket már 5 éve nem láttam a játékban. Ekkoriban egyébként még nem is volt magyar változata a játéknak, az a 4. szezon környékén készült el, így a legtöbb tárgynak nincs is magyar megfelelője, így maradt az angol verzió.

Hányat sikerült végül eltalálni? Írd meg nekünk a poszt alatti kommentekhez!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!