Ezt imádni fogjátok: buffolják a ládák tartalmát és olcsóbb lesz a hősmastery!

Ezt imádni fogjátok: buffolják a ládák tartalmát és olcsóbb lesz a hősmastery!

Régóta van hiányérzete a játékosoknak, akárhányszor a szintlépés, vagy az értük járó ládák kerülnek szóba. A Riot felfigyelt a panaszokra és hajlandó javítani a helyzeten!

A Riot végre beadta a derekát, és változtatnak a ládák tartalmán, illetve működésén, hogy jobbnak érezzük a jutalmazási rendszert. Ne is húzzuk a szót, hiszen mindenki arra kíváncsi, hogy mit is fog mostantól kapni.

Tegnap lett 9 éve, hogy először próbálhattuk ki a League of Legends-et!

Az eredeti 17 karakter tegnap (február 21.) 9 éve jelent meg és vele együtt a játék alfa verziója is! Merőben más volt a kinézet és persze a játékmenet is akkoriban.

Kezdjük a legdrágább skinekkel, vagyis az ultimate meg a mythic változatokkal. Ezek azok, amik 3250 RP-be, vagy 10 drágakőbe kerülnek. Nos, ha talán mostanában kifogunk egyet, jó eséllyel egy hosszú ideig ott fog pihenni a kliensünkben, mivel nem nagyon lesz rá narancssárga esszenciánk, hogy ki is váltsuk. Ezen nagyon egyszerűen változtatnak, ugyanis, ha ilyet nyitunk, automatikusan véglegesen megkapjuk, nem kell hozzá narancssárga esszencia, meg semmi más. Csak bekerül a birtokolt skineink közé. A célzott patch, amikor ez bekerül, a 8.5.

Szintén gond volt az alacsony értékű hőstöredékekkel, amiket egy-egy hősmesterség láda, vagy egy sima hextech láda nyitásakor kaptunk, elvégre nem ezért güriztünk annyit. Ezen is módosítanak, ha hőstöredéket kapunk egy-egy hextech ládából, akkor annak a minimum értéke 4800 kék esszencia lesz, ami egy elég jelentős növekedés. Azt azért tartsuk fejben, hogy ez csak a Hextech ládákra vonatkozik, nem a honorból, vagy szintlépésből származókra, tehát amit mi magunk kulccsal nyitunk ki. Szintén a 8.5-re várható.

Arra is panaszkodtak sokan, amikor egy láda nagyon értéktelen skint, vagy ward skint dob. Ezt úgy orvosolják, hogy ha ilyen történik, akkor bónuszban még 150 narancssárga esszenciát is kapunk mellé ajándékba. Várható érkezés: 8.5.

Felmerült még az is, hogy sokan szeretnek amúgy is hextech ládákat venni, viszont a hőstöredékeknek és a kék esszenciának nem nagyon veszik sok hasznát. Ez leginkább az olyanokra vonatkozik, mint például én, akik hosszú évek óta játszanak és már minden hősük megvan, valamint egy egész szép mennyiségű kék esszenciájuk is. Emiatt készül egy külön láda Masterwork néven, amiben csak és kizárólag kozmetikai tartalmak lesznek, vagyis hőstöredéket nem kaphatunk belőle, csak valamilyen skint. Ez 165 RP-be fog kerülni, vagy 225-be kulccsal együtt. További részleteket majd a support oldalon lehet olvasni itt, ez azonban még egy hosszabb projekt és a 8.7-re várható.

Végül, de nem utolsósorban, gondot jelentett, hogy mivel most már a hősöket is kék esszenciából kell vásárolni, egy kicsit drágának éreztük a hősmesterségek fejlesztésének árát. Emiatt ezt mérséklik, vagyis a hatos szint 800 kék esszenciával olcsóbban, 2450-ért váltható ki, míg a 7-es szint 950-el olcsóbban, vagyis 2960 kék esszenciába kerül majd.

Ha van jó hír a mai napon, akkor szerintem ez az! Kifejezetten jó ezeket a sorokat olvasni, hiszen ebből is az látszik, hogy a Riot nem csak ül a "trónján", hanem figyel a játékosaira.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.