A hétvégén a közepes tierű tankvadászok kerülnek rivaldafénybe

Az 5 legjobb tankvadász tier V és tier VII között, amit érdemes beszerezni az ajánlat ideje alatt.

A hétvégét a közepes tierű tankvadászok uralják majd, így a leárazások és különleges küldetések mellett összeszedtük nektek a top 10 tankvadász leghalálosabb páncélvadászt tier V és tier VII között.

Ajánlat időtartama: február 24. (szombat) reggel 6:00 órától február 27. (kedd) 6:00 óráig

Háromszoros XP az első győztes csatára. 50% kedvezmény minden normál tier V-ös tankvadász árából.
30% kedvezmény minden normál tier VI-VII tankvadász árából. 30% kedvezmény minden prémium tier VI-VII tankvadász árából.

Küldetések

Supply Drop

  • Nyerj meg 5 csatát úgy, hogy a top 10 alap XP szerző játékos közt végzel a csapatodban.
  • Jutalom: 3 darab nagy javító csomag.
  • Naponta háromszor teljesíthető.

Suppressive Fire

  • Nyerd meg a csatát úgy, hogy a top 10 alap XP szerző játékos közt végzel a csapatodban.
  • Jutalom: dupla legénységi XP a csatában.
  • Ismételhető és kizárólag tankvadászokkal teljesíthető.

Top 5 tankvadász tier V és tier VII között

5. Achilles

Az ötödik helyre az Achilles-t tettem, de akár berakhattam volna ide ilyen tankvadászokat is, mint az AT-2, a SU-152 vagy épp a StuG III Ausf. G. Végül is azért erre a tankvadászra esett a választásom, mert nagyon keveset látni ebből a tier VI-os brit tankvadászból a csatamezőkön, pedig ügyes játékkal rengeteg mindent ki lehet hozni belőle. Az Achilles egy tornyos TD, ami körülbelül 4 másodpercenként 150 HP-t csíp le a gyanútlan ellenfélről, ami gondolom mondanom sem kell, hogy hatalmas DPM-t eredményez, és emellett mozgékony és minimális esélye van arra, hogy lepattanjanak róla. Legjelentősebb hátránya a lövegsüllyedés szinte teljes hiánya.

4. Hellcat

Pár évvel ezelőtt még a Hellcat foglalta volna egy a dobogó legrangosabb helyét, de mára régi fénye megkopott a nerfek miatt, de még mindig igencsak halálos tud lenni. Továbbra is nagyon erős a lövege, jól álcázza magát, elképesztően mozgékony és még a lövegsüllyedése is jó, ami elég ahhoz, hogy beelőzze a legtöbb tier V-VII-es tankvadászt.

3. Challenger

Úgy gondolom, hogy a Challenger az a tankvadász, aminek a sorsa éveken keresztül meglehetősen hányattatott volt és szinte mindenki kinevette, de a legutóbbi buffok után fordult a kocka. A Challenger hihetetlenül magas DPM értékkel rendelkezik (2.246 sebzés/perc) és e mellett 220-as páncélátütése és 280-as alfa sebzése van, ráadásul gyorsan mozog, jó a lövegsüllyedése, szóval tényleg egy félelmetes ellenfél. Amire azonban vigyázni kell, hogy a tornya nem fordul 360 fokban, ezért nem szabad túl közel merészkedni az ellenfélhez, mert meglehetősen védtelenné válhatunk a flankelő tankokkal szemben.

Ikv 103

Ha van tank, amivel élvezetes játszani, akkor az az Ikv 103. A listára azért kerülhetett fel, mert arányaiban a 300-as alfa sebzés az etalon tier V-ben. Ennek a tankvadásznak csak HEAT lövedéke van 120, illetve 140 mm páncélátütési értékkel, ami elég ahhoz, hogy a legtöbb tier IV-es tankot egy lövésből, a tier V-ös tankokat két lövésből, illetve az ennél is nagyobb fenevadakat 2-3 lövésből intézze el. Az Ikv 103 nagyon gyors és jól rejtőzködik, illetve az egyetlen tankvadász a listán, aminek nincs tornya.

1. T67

Az eddigi tankajánlók legjobb tankjának mindig tier V-ös tankokat kiáltok ki, és ez ennél a cikknél sem lesz másként. A T67-ben az a legjobb, hogy miután átnevezték nagyon sokan megfeledkeztek arról, hogy mekkora potenciál van ebben a kis sunyi amerikai tornyos páncélvadászban. Először is adott egy 2.248-as DPM, ami megegyezik a tier VII-es brit tankvadász, azaz a Challenger értékeivel, és mindezt 10 fokos lövegsüllyedéssel, 60 km/h végsebességgel és 31 le/tonnás fajlagos teljesítménnyel fejeli meg. A tökéletes álcázását pedig ne is említsük.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.