Meglepetéseredmények születtek az Overwatch League-ben

Meglepetéseredmények születtek az Overwatch League-ben

Rendesen borult a papírforma a tegnapi napon, nos nem erre számítottunk, az biztos.

Szerda éjjel elstartolt az Overwatch League második etapja és az előttünk álló öt hétben ismét a világ legjobb csapatainak mérkőzéseit tekinthetjük meg. Az első játéknap eredményeiről már beszámoltunk nektek; -ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Egyoldalú meccsekkel kezdődött az Overwatch League második etapja

Sensevida | 18/02/22 18:59 Tegnap éjjel végre valahára visszatért az Overwatch League és a második etap során új pályák, játékosok, továbbá megváltozott meta fogadja a rajongókat. Mindemellett a Blizzard új funkciókat adott a versenysorozat hivatalos Twitch csatornájához, aminek keretén belül 26 új emote-ot tudunk megszerezni, továbbá a mérkőzések nézésével tokenekre is szert tehetünk most már.

A tegnapi mérkőzések is rengeteg izgalmat tartogattak számunkra, ráadásul a papírforma egyes összecsapásokon igencsak felborult. Nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk az eredményekre!

Houston Outlaws vs. London Spitfire

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Houston Outlaws vs. London Spitfire | Stage 2 Week 1 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A mérkőzés különösen izgalmasnak ígérkezett, mivel újrajátszása volt a pár héttel ezelőtti rájátszás elődöntőjének, amit ugye a Spitfire nyert meg. Volskaya-t a London húzta be, viszont Nepal és King's Row már a Houston számára kedvezett és el is húztak 2-1-re. A Spitfire ugyan ki tudott egyenlíteni Route 66-on, a Tiebreaker-t viszont az Outlaws nyerte. Houston Outlaws vs. London Spitfire: 3-2. 

New York Excelsior vs. Florida Mayhem

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | New York Excelsior vs. Florida Mayhem | Stage 2 Week 1 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Florida Mayhem ugye új játékosokat adott a csapat lineupjához, azonban ezen a mérkőzésen még egyikük sem vett részt és a régi gárda lépett pályára. Ettől függetlenül a csapat önmagához képest sokkal összeszedettebbnek és erősebbnek mutatkozott és az első három pályán abszolút egyenlő félként küzdöttek az Excelsiorral. Végül a New York ugyan behúzta a végső győzelmet, a meccs abszolút nem volt unalmas vagy egyoldalú. New York Excelsior vs. Florida Mayhem: 3-1. 

Boston Uprising vs. Philadeplhia Fusion

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Boston Uprising vs. Philadelphia Fusion | Stage 2 Week 1 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Boston az előszezon legnagyobb meglepetésének számított és ennek az összecsapásnak is papíron ők számítottak esélyesének. Érdekes módon azonban a mérkőzésen alulmúlták saját magukat, ráadásul abszolút nem tudták kezelni a Fusion DPS játékosát, Josh "Eqo" Corona-t, aki szédületes Genji játékokat hozott össze. A végeredmény domináns 0-4 a Philly javára és úgy tűnik, az Uprising-nak még alkalmazkodnia kell az új metához. Boston Uprising vs. Philadeplhia Fusion: 0-4.

A versenysorozat ma este tovább folytatódik, és közép-európai idő szerint az alábbi mérkőzések várnak ránk. 

  • London Spitfire vs. New York Excelsior - 01:00
  • Dallas Fuel vs. Los Angeles Gladiators - 03:00
  • San Francisco Shock vs. Seoul Dynasty - 05:00

Az összecsapásokat pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!