A hétvégén magyarul is látható lesz az ESL One Katowice Major!

A hétvégén magyarul is látható lesz az ESL One Katowice Major!

Az ESL One Katowice 2018 Majorön a vártnál korábban búcsúzott a hazaiak nagy reménysége, a Team Kinquin, velük együtt pedig az LGD Gaming és az OG számára is véget ért a torna.

Az egész lengyel csapat számára egy igazi álom vált valóra azzal, hogy életük első Dota 2 Majorén vehettek részt, ráadásul hazájukban Lengyelországban tehették mindezt. A Team Kinguin közvetlen meghívást kapott a rendezvényre, ezért talán még inkább nyomta a vállukat a teher, hogy a lehető legjobban kell teljesíteniük. A hazai pálya sokat jelentett számukra, de tovább már nem repítheti őket.

A torna sokkal jobban kezdődött számukra, mint azt sokan gondolták, hiszen egy bo1-ben sikerült megverniük a Newbee-t. Ez a lendület majdnem elegendő volt a Fnatic ellen, végül azonban kikaptak és az alsóágon kellett folytatniuk. Kardélen táncoltak innentől kezdve, ráadásul nem kisebb név, mint az Evil Geniuses jött velük szembe. A Team Kinquin végül megroppant a nyomás alatt, az EG pedig ezt is kihasználva, két mérkőzés után eldöntötte a továbbjutás sorsát.

A két kínai óriás összecsapásából pedig, ha nagynehezen is, de a Newbee jött ki győztesen az LGD Gaming ellenében.

Az A csoport állása:

A B csoportban egy hely volt még kiadó és egy csapatnak ki kellett esnie. Nem akármilyen párharc döntött ezekről. Az OG aztán nem bírt a bitang erős Team Liquid-el. Egy meggyőző 2-0-és diadalt láthatott a közönség TI7 bajnokától. Amer "Miracle" Al-Barkawi két zseniális mérkőzést játszott, persze a teljes ötös nélkül ez nem lett volna elég. A második pályán például a Team Liquid 10 perc után 12-0-ára és 5 ezer arany előnyre tett szert. A dolgok nem is fordultak jobbra az OG számára, a 28. percben bedobták a törülközőt és elköszöntek Katowicétől. A Team Liquid győzelmével a negyeddöntőben folytathatja, február 24-én szombaton a színpadon lépnek legközelebb pályára.

A B csoport állása:

A hétvége folyamán 3 mérkőzést magyarul is láthattok! A két elődöntőt és a finálét a következő csatornán követhetitek figyelemmel:

A menetrend

Szombat

15:00 Elődöntő 1
19:40 Elődöntő 2

Vasárnap

15:00 Finálé

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!